Direcția de Sănătate Publică Suceava a făcut precizări privind informațiile apărute în spațiul public despre faptul că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, ar fi fost trecut drept „medic” pe o listă pentru testarea coronavirus.

Într-o adresă către Antena 3, dr. Cătălina Zorescu declară că, împreună cu o colegă medic epidemiolog, a făcut parte din echipa de recoltare.

„Personal am recoltat exudatul faringian și pe cel nasofaringian, iar colega mea a completat formularul tipizat de însoțire a probei. Dintr-o eroare regretabilă, colega mea a bifat rubrica „personal medico-sanitar” și de asemenea a completat greșit data recoltării. Anterior recoltării testului domnului Flutur Gheorghe, au fost prelevate probe de la un medic. Colega mea nu-l cunoștea personal pe domnul Flutur și dată fiind suprasolicitarea noastră din aceste zile, a fost posibilă această greșeală. Menționez că Formularul de însoțire este completat de colega mea și asumat de mine. Regretăm și ne asumăm greșeala făcută, care nu a fost cu intenție”, a transmis Cătălina Zorescu.

9 Responses

  • Bisarius

   Off! Supărată lume! Aproape morți și tot vreți să dați „diverse chestii” daca a greșit omul și și-a recunoscut greșeala…Nu mai avem speranță de însănătoșire!

   Răspunde
   • Bisarius

    Fara MUI și alte chestii, nu sunt înregimentat (poate la viitorul partid al fraierilor votanți), comentul meu fiind strict la subiectul „Sa va dau…!”

 1. Cusnir Dan

  Toata viata lui, Gheorghe Flutur a fost un talharas: al unor realizari facute de altcineva, al proiectelor incepute de altcineva, talharas de imagine nemeritata etc.Iata ca acum a furat testul unui cadru medical! Dipret total Gherghe Flutur! Unde este responsabilitatea sociala in fata bolii? Unde este echitatea in fata mortii?

  Răspunde
 2. Adriana

  Dar de ce nu la trecut „brancardier”,”liftier”sau o meserie nu asa sus pusa ca cea de medic?Si tocmai pe Gheorghe Flutur sa nu-l cunosti??Nu zic,personal,nu l-am vazut in viata mea,dar am vazut atatea poze cu el in presa,parca a-m fi fost colegi de banca prin generala….asa ca,nu mai bagati baliverne acestui popor…ati mintit si inselat destul!!!

  Răspunde
 3. Mocanu Maria

  Puteți minți pe cine doriți voi, dar pe Dumnezeu nu – l puteți minți. Luați aminte: nu sunteți nemuritori și nici zei pe acest pământ. În fata Domnului, veți da socoteala pentru nemernicia voastră. Asa sa va ajute Dumnezeu!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.