Cătălina Zorescu, directorul adjunct al DSP Suceava, are mari emoții pentru funcția ei în ultima perioadă, iar asta o determină să recurgă la toate mijloacele pentru a-și salva pielea.
Omul care te refuza de multe ori când doreai să îi iei un interviu pe subiecte de interes major pentru populația județului, pe motiv că nu dă bine la televizor, că nu vrea să apară ea, s-a transformat astăzi într-un fan al mass-mediei.
Încearcă astfel această doamnă să se agațe de orice fir de ață pentru a-și păstra scaunul și funcția și nu contează dacă pentru acest lucru trebuie să interzică chiar și dreptul la libera exprimare.
Postează chiar și pe rețelele de socializare mesaje directe, dar pe care nu le explică nicidecum. Cu alte cuvinte, lumea trebuie să se conformeze pentru că așa vrea domnia sa.
Mai mult decât atât, această doamnă a cerut ajutorul și Arhiepiscopiei sucevene, ca și cum, copiii părinților de alte religii n-ar trebui vaccinați și ei.
Doamna Zorescu s-a legat rapid de postarea doctorului sucevean Mircea Pușcașu, dar la postarea sa în care cere să „acționăm” nu să dăm like, a uitat să își susțină îndemnul cu argumente credibile, deși, sute de oameni îi cer explicații.


Ori în acest caz nu reiese de nicăieri că dumneavoastră, doamna Zorescu, încurajați vaccinarea. (Acum să ne rugăm să nu citească Florin Bodog, articolul)
Oricine s-ar putea lega de postările doamnei Zorescu în care apar fotografii cu torturi, mai ales că printre utilizatorii Facebook s-ar putea să fie mulți diabetici, de postarea în care aceasta îl denigrează pe actualul președintele al Americii, care de asemenea, nu îi face cinste deloc doamnei director, mai ales că aici ea uită de siguranța națională.
Nici postarea în care se încurajează un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului, deci, a ortodoxismului, nu pare a fi una potrivită pentru un om care îi critică pe alții după ce postează pe rețelele de socializare.


Astfel, ajungi să te întrebi ce se va întâmpla cu istoricii care se opun evenimentelor descrise de alți istorici în manualele de istorie, ce va fi cu biologii, chimiștii, fizicienii care au alte teorii decât cele enunțate până astăzi, sau cu medicii care practică medicină naturistă sau homeopată și se opun medicinei clasice.
Ce se va întâmpla cu această doamnă Zorescu care vrea să demoleze cariere doar pentru că ea deține o funcție publică care-i dă dreptul și puterea să facă asta.
Închei prin a-l cita pe fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Astărăstoaie care este de aceeași părere că doamna Zorescu săvârșește un abuz și dă dovadă de exces de zel.

„…. o doamnă directoare de la DSP Suceava s-a gândit cum poate să se remarce și să-și mulțumească șefii din Minister, mai ales că însuși premierul Tudose (da, chiar domnul Tudose), se interesează de campania de vaccinări. Avea în județ un medic stomatolog care scria pe Facebook articole antivaccinare. Cum să-l pună la punct? Lapidarea, arderea pe rug sau ostracizarea i-ar fi plăcut, dar nu erau posibile. Să-l dea în penal? Imposibil pentru că medicul nu făptuise o acțiune sau inacțiune materială de a împiedica vaccinarea. Și culmea, în Codul Penal nu este trecut delictul de opinie. Încă. Se poate remedia aceasta omisiune în viitor. Să-l sancționeze administrativ, nu poate pentru că nu îi este subordonat. Și atunci Bingo! Răspunderea disciplinară. Îl reclamă la Colegiu Medicilor Dentiști cu solicitarea de a i se interzice practicarea medicinei. În baza cărei prevederi din lege? Ce articol din Codul deontologic sau din lege a încălcat medicul respectiv? Astea sunt amănunte, fleacuri care nu o interesează pe doamna directoare. Scopul a fost realizat. Toată țara a auzit de ea, șefii sunt mulțumiți, vacciniștii o aplaudă, antivacciniști o blamează – este vedetă.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.