Prezent la Suceava, omul de afaceri Viorel Cataramă a criticat dur modul în care cei aflați la conducerea țării se ocupă de problemele reale ale României. Antreprenorul, care este și președintele partidului Alianța Dreapta Liberală, susține că infrastructura rutieră este șubredă și nu se realizează noi investiții din cauza unor politicieni răuvoitori.

Viorel Cataramă îl felicită pe Ștefan Mandachi, cel care, într-un timp foarte scurt a reușit să mobilizeze o țară întreagă.

„Vreau să îl felicit pe Ștefan Mandachi  pentru inițiativă. În opinia mea, este o inițiativă cu valoare de simbol pentru că sunt câteva subiecte în care totalitatea cetățenilor României au căzut de acord, și anume: toți cetățenii României, cu excepția unor politicieni doresc infrastructură și autostrăzi  în România. Toți cetățenii României, cu excepția  unor politicieni, doresc  un sistem de sănătate puternic și performant. Toți cetățenii României, cu excepția  unor politicieni, doresc  un învățământ performant”, a declarat Viorel Cataramă.

De asemenea, cunoscutul om de afaceri a precizat că mai sunt câteva subiecte pe care toată populația le susține, adică, în momentul în care se discută despre infrastructură și autostrăzi, cetățenii României susțin construcția acestora, inclusiv a unei infrastructuri puternice care să ajute la dezvoltarea țării.

„Ceea ce nu înțelegem noi este: de ce România nu are infrastructură? De ce România are un sistem medical aproape la pământ? De ce România are un sistem educațional atât de puțin performant? Răspunsul vine din zona politică, pentru că într-o societate democratică nu există realizări în economie fără un suport legislativ”, a conchis Cataramă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.