Alegerea unui cadou de nuntă poate fi un moment interesant, atâta timp cât nu te trezești blocat într-o serie opțiuni numeroase, dar nu deosebit de originale. Dacă sunteți în căutarea a ceva unic și memorabil, cu siguranță ar trebui să vă faceți timp să luați în considerare opțiunile. La urma urmei, nu vrei să le oferi tinerilor căsătoriți ceva ce au primit deja de la un alt invitat.

Majoritatea oamenilor urmează în mod implicit logica tradițională atunci când aleg un cadou: să ofere ceva frumos și practic, cum ar fi un set de vase sau un robot de casă. Dacă abordarea tradițională nu este treaba ta și cauți ceva mai unic și mai ieșit din comun, atunci te vom ajuta să faci față provocării.

5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi un cadou unic de nuntă?

Regula 1: Luați în considerare interesele cuplului: ce fac ei? Ce hobby-uri au? Dacă poți găsi un cadou care se potrivește cu interesele lor, sigur îi vei câștiga.

Regula 2: Fii creativ cu ambalajul: În loc să alegi o pungă de cadou plictisitoare, fii creativ și pune-ți cadoul în ceva neașteptat, cum ar fi o cutie de pălării vintage sau un ceainic antic.

Regula 3: Adăugați o notă de personalizare: Un cadou de nuntă personalizat este întotdeauna mai special atunci când este personal.

Regula 4: Gândește-te în afara cutiei: dacă nu ai cu adevărat idei, încearcă să faci brainstorming pentru a te inspira.

Regula 5: Nu uitați sentimentul: În cele din urmă, nu este atât de important ce oferiți cadou, ci de ce îl oferiți.

Idei pentru un cadou non-standard pentru o nuntă

Invitați artistul preferat al tinerilor căsătoriți să cânte la nunta lor

Iată o surpriză cu adevărat unică potrivită pentru o nuntă! Acest cadou neobișnuit de nuntă vă permite să invitați un interpret ca o surpriză muzicală live – și la nunta în sine!

Dacă nu există nicio modalitate de a invita artiștii la locul nunții, puteți acționa ca alternativă cu un videoclip muzical de salut cu melodia preferată a tinerilor căsătoriți.

Ce cuplu de îndrăgostiți nu s-ar bucura să primească drept cadou de nuntă un voucher pentru o vacanță de weekend departe de zgomotul orașului, în grădini verzi întinse, cu servicii minunate și o selecție de vinuri locale și mâncăruri gourmet? O oportunitate ideală pentru o vacanță împlinită și relaxantă, cu care să-i bucuri pe tinerii căsătoriți!

Dacă tinerii căsătoriți sunt credincioși, atunci un cadou excelent este să le oferi o icoană frumoasă pictată manual. Un astfel de cadou nu va rămâne doar o amintire, ci va provoca și multe emoții pozitive în proaspăta familie.

Sursă:  atelier-de-icoane.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.