În seara zilei de ieri, 25 august, la ora 22.30, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat o tânără de 25 de ani, din comuna Satu Mare, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în ziua respectivă, în jurul orei 22.00, pe DJ 178, pe raza comunei Satu Mare,  un tânăr de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la dreapta a prins cu roata marginea din beton a părții carosabile, iar cauciucul i-a sărit de pe jantă, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a rulat în șanțul de pe partea dreaptă, după care s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală gravă a pasagerei din autoturism, care necesită pentru vindecare peste 30 de  zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, la ora 02.30, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.