V-ați gândit vreodată cât de important este telefonul în viața de zi cu zi, în activitățile pe care le desfășurați de obicei? În ce măsură depindeți de telefonul mobil? Îl folosiți mai mult în scop personal sau în interes de serviciu?

Obișnuiți să folosiți telefonul mobil atât în scop personal, cât și profesional. Alegeți cu grijă noile achiziții în funcție de caracteristici, design, preț, garanție etc. Însă ce e de făcut atunci când telefonul are probleme de funcționare, are ecranul spart sau necesită decodare și perioada de garanție a expirat?

Da, soluția este un service gsm care să ofere servicii de calitate. Și când spunem servicii, includem aici tot pachetul: manoperă, piese de schimb, profesionalismul angajaților, perioada de garanție oferită și lista poate continua în acest sens.

Glassgsm – garanție, seriozitate, calitate

Cu siguranță că atunci când vă hotărâți să apelați la serviciile unui service gsm, preferați să vă orientați în funcție de recomandări. În acest sens, o recomandare este Glassgsm – având site-ul oficial glassgsm.ro – locul unde clienții au parte de reparații și decodări pentru telefoane marca iPhone, Samsung și Huawei.

Câteva dintre avantajele pe care le au clienții care colaborează cu echipa Glassgsm:

  • Garanție de 6 luni pentru orice tip de reparație;
  • Pentru telefoanele aduse personal la sediul firmei, reparația va fi realizata între 30 și 90 de minute;
  • Pentru telefoanele trimise prin curierat rapid la sediu – livrarea, reparația și returnarea la client durează doar 3 zile;
  • Servicii și piese de calitate, cu rezistență în timp;
  • Asistență pe Facebook – în cazul în care întâmpinați vreo problemă cu telefonul, echipa Glassgsm vă poate ajuta să descoperiți unde este problema și care este mai precis defectul.

Reparații de calitate pentru telefoanele iPhone, Samsung și Huawei

Chiar și telefonaele ce aparțin acestor 3 branduri arhicunoscute pot întâmpina probleme de soft sau li se pot defecta în timp piese precum casca, microfonul, bateria etc. Sau pur și simplu se poate întâmpla să scăpați telefonul din mână și astfel sticla sau chiar display-ul acestuia să crape și să necesite înlocuire.

În cadrul service-ului Glassgsm puteți avea parte de toate aceste reparații, atât pentru modelele vechi de iPhone, Samsung și Huawei, cât și pentru cele mai noi apărute pe piață.

Cei ce locuiesc în municipiul sau chiar în județul Suceava se pot deplasa personal la sediul Glassgsm, aflat pe strada Ana Ipătescu Nr.5. Dar și cei ce nu locuiesc în zonă pot beneficia de aceleași servicii de calitate, trimițând prin curier rapid telefonul direct la service.

 

Decodari rapide și sigure

În cazul în care dețineți un telefon blocat pe o anumită rețea, fie ea din țară sau din străinătate, Glassgsm vă poate ajuta la decodarea acestuia. Vorbim de aceleași 3 branduri precizate mai sus – iPhone, Samsung și Huawei – pentru care puteți chiar face o estimare a prețului decodării direct pe site-ul oficial al service-ului. Este nevoie doar să completați un scurt chestionar, iar prețul final va fi transmis prin apel telefonic, sms, email sau prin WhatsApp – alegerea vă aparține

Mai multe detalii în legătură cu serviciile oferite de Glassgsm puteți obține accesând site-ul oficial.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.