Sâmbătă, 4 iulie, la  ora 20.23, cadre din Secția Pediatrie Rădăuți, au sesizat Poliția cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească s-au prezentat părinții cu un copil în vârstă de două săptămâni, decedat.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a rezultat că numita C.A., din com. Frătăuții Vechi, căsătorită, în jurul orei 19.35, s-a prezentat la Spitalul municipal Rădăuți, cu fiul său C.F., în vârstă de 2 săptămâni, căruia i se făcuse rău la domiciliu.

Aceasta a declarat că în timp ce se afla la domiciliu, fiului său i s-a făcut rău, s-a învinețit la față și a început să respire greu, motiv pentru care împreună cu soțul său au plecat cu autoturismul proprietate la Spitalul mun. Rădăuți.

La Secția de pediatrie, fiind consultat s-a  constatat decesul copilului, acesta fiind diagnosticat cu stop cardio-respirator.

Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că la ora internării, minorul prezenta lividități cadaverice, midriază fixă și absență zgomot cardiatic.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.