Cazinourile terestre au fost printre primele stabilimente închise ca urmare a măsurilor prin care statul român încearcă să limiteze proporțiile pandemiei de Covid-19. Drept urmare, jucătorii s-au reîndreptat spre cazinourile online, așa cum au făcut-o și în primăvară, în timpul lockdown-ului.

Migrarea amatorilor de jocuri de noroc din offline în online se reflectă și în cuvintele introduse în motoarele de căutare. De exemplu, multă lume a căutat pe Google cod bonus Vlad Cazino, pentru că cine își deschide cont nou vrea să și profite de cele mai bune oferte promoționale. Am luat ca punct de reper singurul cazino online licențiat cu capital românesc, însă toți operatorii se remarcă prin ceva la acest capitol al ofertelor promoționale.

Unii deplâng actuala situație, în timp ce alții preferă să vadă jumătatea plină a paharului: „Cum ar fi fost lockdown-ul prin anii 80-90? Oare ce ne-am fi făcut fără, internet, fără telefoane inteligente pe care să putem vorbi, dar și să ne putem vedea? Școala online, așa cum este ea hulită de mulți, măcar este o formă de școală. În urmă cu 20-30 de ani, s-ar fi închis școlile și gata”. 

 

Nu se pierde nimic din distracție

Această judecată se aplică și în cazul segmentului jocurilor de noroc. Cei mai mulți dintre operatorii offline au urmat trendul și au lansat și platforme pe Internet, astfel că ei nu își pierd clienții, ci schimbă doar mediul în care își desfășoară activitatea. La rândul lor, amatorii de jocuri de cazino nu pierd nimic din distracție. Cazinourile online au ajuns la un asemenea nivel, încât atmosfera este foarte apropiată de cea din cazinourile terestre. Cine nu vrea ca jocurile să fie făcute de un program de calculator are la dispoziție secțiunile de Cazino Live, cu dealeri în carne și oase, filmați prim webcam în studiouri amenajate precum cazinourile offline.

Potrivit statisticilor oferite de reprezentanții industriei, majoritatea celor care intră în cazinourile stradale joacă cu preponderență la sloturi, mai cunoscute sub denumirea de „păcănele”. Trecerea în online nu îi afectează pe jucători, în contextul în care în cazinourile online pot găsit cele mai populare sloturi de la aparate, incluse într-o ofertă mult mai generoasă, de sute de jocuri. Operatorii de top oferă mai multe sloturi video decât o poate face orice cazino din Las Vegas, din motive care țin de spațiul fizic.

Distracția online are și alte avantaje, în afara gamei mult mai diversificate de jocuri. Sloturile video au un Payout mediu de 97%, adică acest procent din suma totală mizată de jucători se întoarce la pariori. De cealaltă parte, păcănelele din cazinourile stradale au un Payout care nu depășește 90%. Tot în online, unele jocuri de Blackjack au un Payout mediu de 99%.

Revenind la ofertele promoționale, cele mai multe dintre cazinourile online licențiate le acordă clienților noi fonduri suplimentare și rotiri gratuite, dar există recompense și pentru clienții loiali. 

Vine iarna, iar temperaturile scad de la o zi la alta. Un avantaj al online-ului este chiar faptul că jucătorul nu mai trebuie să iasă din casă pentru a se distra. O poate face de acasă sau de oriunde se află, pentru că toate cazinourile online pot fi accesate și de pe dispozitive mobile. Așadar, până la redeschiderea cazinourilor terestre, împătimiții nu vor suferi deloc. Alternativa este chiar mai bună!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.