În cursul zilei de ieri, 8 octombrie, pompierii suceveni s-au confruntat cu două cazuri de suicid. Unul dintre ele, având ca subiect un bărbat de 33 ani, a rămas la stadiul de tentativă. Din păcate, cealaltă victimă, o persoană în vârstă de 16 ani, a fost găsită prea târziu.

Un echipaj al Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc a fost solicitat să intervină în cazul unui adolescent în vârstă de 16 ani, găsit spânzurat în zona Plaiu Deia, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea pompierilor, victima se afla la o înălţime de aproximativ doi metri deasupra solului, într-o zonă împădurită, inaccesibilă autovehiculelor. Militarii au îndepărtat funia, au coborât trupul neînsufleţit la sol şi l-au transportat la drumul de acces, unde l-au predat autorităţilor abilitate.

Echipajele Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei au fost solicitate să intervină în cazul unui tânăr, care ameninţa că se va sinucide. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, se afla urcat pe coşul de fum al unei centrale termice, la o înălţime de aproximativ 100 de metri. După negocierile cu autorităţile prezente la faţa locului, la aproximativ 30 de minute de la sosirea pompierilor, tânărul a coborât singur, fără intervenţie forţată. Acesta a fost preluat de autorităţile competente în astfel de cazuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.