La dispensarul din comuna Vama a avut loc ieri, 1 iulie, un accident soldat cu rănirea unei persoane.

Postul de poliție Vama a fost sesizat prin 112 și cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că administratorul unei societăți din Suceava, împreună cu un angajat și un tânăr de 25 ani din municipiului Suceava, care nu este angajat, efectuau activități de înlocuire a acoperișului dispensarului uman din comuna Vama, în baza unui contract de prestări servicii.

În timpul operațiunilor, tânărul s-a dezechilibrat și a căzut de pe acoperiș, de la o distanță de aproximativ 9 metri, fiind transportat la spital și diagnosticat cu „fractură tasare L1 + L2 cu paraplegie”.

La scurt timp, victima a fost transportată la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

Din primele cercetări reiese faptul că nici unul dintre muncitori nu purta cască de protecție și nu era echipat cu corzi sau chingi pentru munca prestată la înălțime.

A fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava și Parchetul de pe lângă Judecătoria municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.