Vineri, 14 iunie, în jurul orei 18.57, Poliția mun. Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către un  agent din cadrul PPTF Campulung Moldovenesc, despre faptul că trenul IR 1765 Iași-Timișoara a surprins și accidentat un autoturism la pasajul de trecere cale ferată de pe str. Valea Caselor din mun. Câmpulung Moldovenesc.

Din cercetări a rezultat că la 14.06.2019, în jurul orei 18:55, O.A. a, de 39 ani, din mun. Dorohoi, jud. Botoșani în timp ce conducea auto marca Land Rover pe str. Valea Caselor din mun. Câmpulung Moldovenesc, ajuns la pasajul de trecere de la calea ferată, nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere ,,Stop”  și ,,Crucea Sf. Andrei” forțând trecerea, ocazie cu care trenul IR 1765 Iași –Timișoara a intrat în coliziune cu acesta și a târât autoturismul aproximativ 100 m de la locul impactului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui O.A.

Atât mecanicul trenului cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, ulterior, după care, conducătorului auto i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.