Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că extinderea acuzațiilor împotriva fostului președinte al PMP este doar un artificiu folosit de procurori.

„Noi astazi nu putem discuta masura preventiva decat in acest cadru juridic. Procurorii vin cu acest nou element ca element de culoare.
E foarte important de punctat ca incepand din data de 23 s-au administrat probe care au fost exclusiv in favoarea Elenei Udrea”, a spus avocatul  Elenei Udrea.

Joi se va lua o decizie definitivă în cazul deputatului Elena Udrea. Fostul președinte PMP află dacă scapă de închisoare.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judecă joi contestaţia depusă de apărătorii fostului ministru de înlocuire a arestului cu o altă măsură mai blândă în dosarul „Gala Bute”.

Decizia judecătorilor va fi definitivă. Elena Udrea a mai făcut o contestaţie şi înainte de Paşte pentru a scăpa de arest în dosar, însă cererea sa a fost respinsă de magistraţii Curţii Supreme,  informează b1.ro.

Cu alte cuvinte, fostul ministru va afla joi dacă va putea părăsi Arestul central la Poliție Capitalei, unde se află de pe data de 25 februarie.

Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul ”Gala Bute” pentru luare de mita și abuz în serviciu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.