Duminică, 6 septembrie, la orele 16:55, un bărbat din Orașul Dolhasca a sesizat prin SNUAU 112 faptul că în jurul orelor 15:30, cu ocazia unui grătar la care a participat împreună cu alte 10 persoane, pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, locație cunoscută sub numele „La șipote”, la un moment dat nu au mai observat-o pe numita L. Mariana, de 32 ani, din localitate.

S-a stabilit că, duminică, femeia, în timp ce se afla la un grătar, la un moment dat după ce a consumat băuturi alcoolice în mod exagerat, a plecat fără să anunțe în pădure.
Persoanele cu care se afla la grătar după ce au observat faptul că aceasta lipsește au încercat să o contacteze telefonic, dar femeia nu a răspuns, având mobilul închis.
În urma căutărilor efectuate pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, fondul forestier, femeia a fost identificată de către patrula de poliție în jurul orelor 19.20, în apropierea satului Gulia, la marginea pădurii.
L. Mariana a fost condusă la sediul Poliției ocazie cu care a fost audiată cu privire la cele întâmplate, aceasta relatând că s-a îndepărtat de grupul cu care se afla la grătar, întrucât a mers să își facă nevoile fiziologice, iar la un moment dat a observat o turmă de porci mistreți, s-a speriat și a luat-o la fugă într-o direcție pe care nu o cunoștea, ca mai apoi să observe un indicator ce arăta o distanță de 3,5 km față de satul Gulia, orașul Dolhasca.
De asemenea, susnumita a declarat faptul nu a fost victima nici unei infracțiuni sau abuz de orice fel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.