Vremea pandemiei de coronavirus limitează activitățile, însă pentru cei care locuiesc la casă, cu cât de puțină curte este timpul ideal să investească în întreținerea spațiului. Este una din activitățile specifice acestei perioade și fără să părăsească domiciliul, îmbină perfect utilul cu plăcutul. La fel de avantajos este că achiziția de diverse scule și unelte se poate realiza exclusiv online.

Motocoasa este unul din echipamentele necesare pentru a tunde sigur și rapid gazonul. Există atât de multe variante la ora actuală, încât oricine ar putea deveni confuz despre ce înseamnă alegerea potrivită. Să fie o motocoasa cu acumulator în cazul în care nu depindeți de cablu sau un trimmer?

Motocoasele sunt în general utile pentru pajiștile de până la 5000 de metri. Poate fi folosită pentru a tăia iarba din curte, precum și în livezi sau plantații de viţă de vie. Este simplu și comod de utilizat, întrucât dispune de mâner de tip coarne de coasă, are brâu sau chingi duble.

Întrebați specialistul

Diversitatea de modele ar trebui să fie în avantajul dumneavoastră. Așadar cercetați piața, comparați funcțiile, modul de operare, prețul și nu numai. Spre exemplu una din preocupări ar trebui să fie despre durata de folosire a unui acumulator. Degeaba scoate din ecuație dependența de cablu cu alimentare electrică dacă nu are autonomie acumulatorul.

La cele cu alimentare cu benzină interesul este despre noxe și cât de zgomotoasă este. Astfel de produse în cadrul magazinului online Bricolaj Market costă între 300 și 500 de lei, cu accesorii incluse. Dispun de garanție de 2 ani.

Este trimmerul mai eficient?

Din aceeași categorie de echipamente pentru întreținerea spațiului verde se numără și trimmerul. Cu sau fără acumulator, acesta poate fi util, însă dezavantajează în anumite situații. Este indicată o astfel de alegere pentru cei care dispun de suprafețe mai mici; trimmerul va fi eficient în a tăia iarba chiar și în spații mai greu accesibile precum la baza tufelor. În funcție de calitatea și modelul de trimmer, cu acesta veți putea tăia și plante lemnoase.

Poate fi comparat cu o motocoasă electrică mai mică și se folosește în același mod, dispunând de mâner sau de chingi duble. Totuși la tunderea gazonului nu asigură uniformitate.

Astfel de variante pot fi de asemenea achiziționate de la Bricolaj Market, cu garanție inclusă de la 2 la 5 ani în funcție de model și de brandul producător. Variante accesibile sunt și la prețuri de 200 până la 400 de lei.

Cum comandaţi

Pentru siguranța clienților, magazinul online Bricolaj Market aplică o regulă eficientă: comenzi exclusiv online, în 3 pași simpli. Poate fi solicitat ajutor din partea echipei pentru alegerea optimă, detaliile tehnice fiind cel mai adesea cele care departajează. Detalii, prețuri și catalogul complet de produse îl regăsim în cadrul paginii oficiale – bricolajmarket.ro.  

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.