Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, în cadrul conferinței săptămânale de presă, că studiul de fezabilitate privind aducerea căldurii în Bazarul din Lunca Sucevei este aproape de finalizare. De asemenea, edilul a precizat că s-a găsit și o bază legală în acest sens, iar cei de la ISU sunt de acord.

„Acei pereți ai hălii care au fost luați, acum vor trebui puși înapoi. Trebuie respectate noile condiții ISU care nu sunt foarte draconice dar, totuși produc, din nou, un disconfort pentru comercianții care au chioșcuri pe aleea principală, întrucât panourile sendviș vor trebui montate înapoi.  În măsura în care oamenii nu vor fi de acord, nu vom putea aduce căldura acolo”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

De altfel, primarul Lungu a mai spus că, după ce ISU va autoriza demersurile făcute de Primăria Suceava, vor avea loc noi disuțiicu Asociația Comercianților din Bazar în vederea stabilirii condițiilor.

„Noi ne-am făcut tema, studiul este aproape gata și după ce vom avea acceptul ISU voi merge în Bazar și voi discuta cu oamenii și cu Asociația Comercianților din Bazar și le voi comunica exact care sunt condițiile pentru a putea aduce căldura acolo”, a conchis edilul Sucevei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.