Sunteți în toiul unei partide de sex pasionale și totul ar fi perfect dacă el ți-ar alinta buzele cu aceeași frenezie cu care îți iubește trupul, dar, chiar și semi-conștientă, nu te poți abține să nu remarci că el se abține să te sărute. Fie că e sau nu prima dată când procedează astfel, începi să îți faci griji: oare ce înseamnă gestul său?

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt interpretările oferite de psihologi pentru faptul că el nu te sărută atunci când faceți dragoste!

Ce înseamnă dacă primești doar sex, nu și tandrețe

Nu ai ce să îi reproșezi; e un amant perfect și știe toate mișcările care te duc pe culmile plăcerii. Dar ai observat că nu te-a sărutat nici măcar o dată: ce înseamnă oare ciudata sa reținere?

cuplu sex

Avem o veste bună și una rea! Descoperă mai jos dacă ești protagonista scenariului pozitiv sau negativ în ceea ce privește relația voastră!

Dacă sunteți împreună de puțin timp sau e prima dată când faceți sex, iar el evită să te sărute, din păcate, există o singură explicaţie plauzibilă: tipul nu vrea nimic serios. Îți amintești ce spunea frumușica protagonistă din ”Pretty Woman”, o femeie cu o bogată experiență în satisfacerea bărbaților? Prostituatele acceptă să facă sex, dar în foarte puține cazuri să-și sărute partenerul. Astfel, atingerea buzelor e considerată un gest mai intim decât cea a trupurilor, în același sens ca și distincția dintre a face dragoste și a face sex.

Prin urmare, dacă tipul nu are nicio problemă în a te satisface, dar nu dă dovadă de niciun strop de tandrețe, cel mai probabil, nu are de gând să se implice și vrea ca lucrurile să fie extrem de clare pentru tine. Atenție! Este posibil să te sărute în timpul preludiului (e doar o metodă de a ajunge acolo unde își dorește), dar să evite cu totul să o facă în timpul sexului.

Nu dispera, însă, gata să îl suni și să îi spui că i-ai decodat intențiile și că totul s-a terminat între voi, deoarece mai există o potențială explicație a gestului său. Și nu ține nici de intenții și nici de capitalul de iubire, ci de anatomia creierului masculin. Spre deosebire de femei, care sunt mult mai înclinate spre multitasking, bărbații obișnuiesc să identifice o singură problemă (sau misiune) și să o „rezolve” imediat. Cu alte cuvinte, principala lui concentrare este acum să îți producă satisfacție, nu să te giugiulească. E atent la mișcările trupurilor voastre, la mecanica lor, nu la buzele tale. Nu te dorește și nici nu te iubește mai puțin dacă nu te sărută în timp ce faceți dragoste!

cuplu sex 2

Dar tu nu concepi o partidă reușită fără sărutări? Atrage-i atenția (cu subtilitate) spre ceea ce vrei: mângâie-l și trage-l spre tine, sărutându-l. În cazul (puțin probabil!) în care pare să te evite și acum, renunță la griji (momentan), dar deschide discuția mai târziu, însă nu imediat după sex, dar nici înainte de următoarea partidă.

Noi sperăm că diferențele dintre bărbați și femei să fie cauza pentru care el nu te sărută atunci când faceți dragoste, și nu lipsa interesului sau intențiile neserioase. Tu ai trecut vreodată prin această situație? Împărtășește-ne din experiența ta și povestește-ne cum ai reacţionat!

(sursa: https://www.divahair.ro/cuplu/ce-inseamna-daca-un-barbat-nu-te-saruta-cand-faceti-dragoste?utm_source=ziarulring.ro&utm_medium=site&utm_campaign=from-ring)