Fiecare încăpere a casei are rolul său bine definit. Astfel, dormitorul este pentru odihnă, baia pentru igienă, bucătăria pentru a găti şi a servi masa, biroul pentru studiu sau muncă, iar sufrageria pentru relaxare şi pentru petrecerea timpului cu cei dragi. Cât despre camera unui adolescent, ea trebuie să îndeplinească cel puţin trei dintre aceste funcţii: să fie loc de odihnă, de relaxare şi de studiu.

Și pentru că amenajarea acestei camere poate fi o provocare, îți prezentăm câteva lucruri care nu ar trebui să lipsească din încăpere.

Saltea potrivită pentru adolescenți

 

Coloana vertebrală a unui copil sau adolescent este foarte fragilă, iar în cazul folosirii unei saltele nepotrivite sau de proastă calitate acesta poate avea mari probleme de sănătate, drept urmare se recomandă saltele cu un grad de rigiditate înalt.
O saltea de calitate asigură menţinerea unei poziţii corecte a coloanei vertebrale, asigură muşchilor odihnă şi contribuie la o bună circulaţie a sângelui.
Este recomandabil ca salteaua să fie confecționată din materiale antialergice, tratate împotriva acarienilor și microorganismelor, deoarece cel mai des tinerii sunt predispuși la alergii și probleme respiratorii.

 

Flipchart magnetic

 

Temele și prezentările pentru şcoală vor fi mai uşor de făcut acasă cu un flipchart magnetic cu mod inovativ şi foarte eficient de prindere a colilor de hârtie.
Sistemul de prindere al hârtiei este compus din două cleme rabatabile şi reglabile pentru a putea utiliza diferite formate de hârtie. Pentru scriere pe suprafaţa magnetică se utilizează markere lavabile, iar pentru ştergere burete uscat.

 

Mini tastatură

 

Pentru o navigare mai uşoară pe Internet AICI găsești o serie de mini tastaturi wireless ieftine, chiar cu touchpad încorporat indiferent dacă sunt folosite pentru tabletă, telefon sau chiar un smart tv.

Aceste mini tastaturi sunt foarte versatile putând fi folosite pe calculator, Android TV box, Xbox 360, PS3, Home theater, IPTV.

Tastatura mini qwerty are o formă ergonomica şi este compatibilă cu Android tv, fiind conectată fără fir şi iluminată, pentru un confort sporit la utilizare, având baterie reîncărcabilă.

Scaun pentru gaming

Dacă adolescentul este pasionat de jocurile pe computer, atunci trebuie să știi cât de important este un scaun de gaming.
Acest tip de scaune poate fi adaptat posturii şi dimensiunii corpului, asigurând un confort cât mai mare. Mai mult decât atât, dacă alegi unul scaun de calitate, poţi fi sigur că articulaţiile, muşchii şi în special coloana vertebrală nu vor avea de suferit, indiferent cât timp petrece adolescentul în fața computerului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.