Sezonul rece trebuie încălzit cu arome calde: asta spun marii parfumieri! Și cum o poți face mai bine decât prin intermediul unui parfum potrivit?

Dacă vara, în general, se optează pentru aromele fresh, parfumurile din sezonul rece sunt caracterizate de note lemnoase, orientale, floral-fructate și cele dulci. Parfumierii recomandă aromele tari, puternice, persistente, mai ales atunci când temperaturile încep să se apropie de sub zero grade. Acest lucru se datorează faptului că anumite arome reușesc să inducă o atmosferă caldă și confortabilă.
Parfumurile lemnoase au în compoziție paciuli, tămâie sau cedru, cele orientale au mosc, vanilie și chiar mirodenii orientale, parfumurile floral-fructate includ note de trandafir, iasomie sau citrice, iar parfumurile dulci au note de scorțișoară, ciocolată sau vanilie.
Pentru bărbați, parfumurile pentru sezonul rece trebuie să fie mai lemnoase și mai grele, mai puțin fructate decât parfumurile de primăvară și vară.
Dacă te gândești să achiziționezi un parfum nou pentru tine sau pentru a-l dărui cuiva drag, magazinele și site-urile de specialitate au la dispoziție o gamă destul de variată de arome numai bune pentru sezonul toamnă-iarnă 2020 2021! 
Și pentru a-ți face alegerea mai ușoară, în continuare își prezentăm două sugestii de parfumuri potrivite pentru sezonul rece!

Calvin Klein

Parfumurile Calvin Klein sunt grupate în două familii distincte: liniile de colecție, care reflectă romantismul și seducția, și aromele CK – parfumuri unisex, menite să fie împărțite.
Calvin Klein Women Intense – Eau de Parfum păstrează ADN-ul compoziţiei originale Calvin Klein Women şi adăugă parfumului note unice, pentru a crea un buchet floral-lemnos intens. O compoziţie intensă ce mixează note florale radiante şi strălucitoare în vârf cu note de violetă senzuală şi catifelată în mijloc şi o bază lemnoasă de lemn de santal.

Issey Miyake

Parfumurile Issey Miyake se inspiră din artă, arhitectură și interacțiunea umană. Creatorul acestora a reunit tradiția cu avangarda, sobrietatea cu jocul de culori, naturalul cu rafinamentul, măiestria cu înalta tehnologie. 

Parfumul Issey Miyake L’eau D’Issey Rose&Ro are o aromă floral-fructată cu o concentraţie dublă de trandafiri preţioşi şi delicaţi. Esenţa de trandafir bulgăresc şi trandafir centifolia acompaniată de nota dulce fructată a zmeurei şi a esenţei de patchouli dezvăluie prospeţime şi captivează.

Iar dacă își dorești ca parfumul să persiste cât mai mult timp, trebuie să știi că cele mai indicate zone pentru aplicarea parfumului sunt punctele de puls de pe corp: gât, încheieturi, în zona umărului, etc. De asemenea, este important ca pielea să fie hidratată cu ajutorul unei loțiuni fără aromă, pentru a nu influența în niciun fel mirosul parfumului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.