Garderoba de vară este cea mai iubită de femei. Pa lângă diversitatea culorilor pe care poți să le folosești într-un outfit de vară, aproape orice este permis. Diversitatea de multe ori te poate împinge să cumperi multe haine, pe care mai apoi nu știi cu ce să le asortezi. Pentru a nu aglomera garderoba și a crea ținute armonioase trebuie să ai câteva obiecte vestimentare versatile. 

Iată 5 piese de bază pe care trebuie să le iei în considerare vara aceasta

  • Rochia scurtă 

Cel mai simplu e să apelezi la o rochiță scurtă într-o zi toridă de vară. În funcție de stilul tău vestimentar, trebuie să ai în garderoba de vară măcar o rochie scurtă. Cel mai bine e să alegi o lungime cu care ești confortabilă. Materialul rochiei este preferabil să fie unul vaporos sau dintr-un material natural, precum bumbacul sau inul. Culoarea ei trebuie să fie una care îți place și se recomandă să fie simplă, fără modele, pentru a o putea asorta la orice. 

  • Tricoul alb 

Cu siguranță ai în garderoba ta tricouri. Însă cel mai versatil tricou pentru vară este unul simplu, fără modele, de culoare albă. Preferabil este să fie confecționat din bumbac și să aibă un croi care să urmărească linia corpului, fără să fie prea strâmt sau prea larg. Acest tip de tricou poate fi asortat cu aproape orice altceva dintr-o garderobă de vară și îți aduce un aer fresh. 

  • Sandalele

Orice stil vestimentar ai avea, este neapărat să deții câteva perechi de sandale. Cele mai iubite de femei sunt sandalele fără toc sau cele cu talpă mai înaltă, ortopedică. Sandalele trebuie să fie comode, însă să fie pe gustul tău, ca să le porți cu plăcere. De exemplu, poți alege din gama de sandale de damă de pe Kalapod modelele care se potrivesc stilului tău. Desigur, dacă dorești să participi la un eveniment, sandalele cu toc subțire sunt o alegere potrivită. 

  • Fusta lungă

O fustă lungă, vaporoasă, nu trebuie să lipsească din garderoba de vară a unei femei. Dacă vrei să te simți cât mai comod într-o zi toridă de vară, o fustă vaporoasă poate fi soluția perfectă. Încearcă să alegi un material cât mai ușor și fin, cu un croi ușor spre larg pentru a avea rezultatul scontat. În ceea ce privește culorile și modelele, poți alege orice îți place. 

  • O salopetă 

O salopetă îți poate oferi lejeritatea de care ai nevoie. În plus, este un obiect vestimentar șic și care nu îți dă mari bătăi de cap când vine vorba de asortare. Poți alege o salopetă scurtă sau lungă, din materiale naturale, vaporoase. Culorile deschise sunt mai potrivite pentru vară și poți profita de acest lucru, deoarece ele nu pot fi purtate cu ușurință în sezonul rece. 

Așadar, nu este greu să ai o garderobă de vară comodă, dar șic. Tot ce e nevoie să faci e să alegi piese vestimentare care să se potrivească stilului tău, astfel le vei putea asorta mai ușor între ele. Profită de culorile vibrante pe care le poți purta în timpul verii și de croiurile lejere. 

 

Sursa foto: unsplash.com 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.