De cele mai multe ori la pariurile sportive lucrurile se desfasoara fara probleme, pariezi, vezi meciul, vezi daca ai castigat, iti ridici castigurile daca ai fost norocos. Doar ca uneori meciurile se anuleaza si tu ai biletul in mana deja si pariurile facute, banii dati pe bilet.

Meciurile pot sa nu inceapa la orele stabilite, sa nu inceapa deloc sau sa inceapa si sa fie anulate, intrerupte. Intervin conditii meteo, apar probleme tehnice pe stadioane, se intampla ceva si meciul e anulat.

Pariorii au intotdeauna mai multe emotii atunci cand astfel de lucruri se petrec, de aceea am ales sa pregatim acest articol in care sa raspundem la una dintre cele mai intalnite intrebari printre jucatori: ”Ce se intampla cu biletul pe care ai pariat o suma de bani cand un meci este anulat din diferite motive?”.

In ce conditii pariul devine nul?

Daca un meci nu incepe cand ar fi trebuit si e anulat pe o perioada mai mare de 48 de ore selectia primeste cota 1.00, pariul devine nul. Cand ora de desfasurare viitoare pentru meci nu e anuntata in trei ore de la anuntarea partidei casele de pariuri pot sa recurga la stabilirea cotei 1.00.

Daca meciurile se joaca ceva mai repede si se incadreaza in cele 48 de ore, selectia e valida, biletul poate fi castigator si e luat in considerare. Sunt o multime de exemple in care s-a intamplat acest lucru, iar jucatorii au castigat biletul cu cateva ore mai devreme. Este una dintre situatiile pe care le adora fiecare jucator impatimit de pariuri sportive.

Se intampla ca un meci sa inceapa, toate bune si frumoase, dar se intrerupe, anuleaza din senin. Pariul e deja castigator uneori cand s-a oprit jocul si ramane castigator, pariorul isi incaseaza castigul. Daca scorul nu e in favoarea pariorului cand se anuleaza din mers meciul cota devine 1.00. Si mai e situatia cand meciurile se decid doar la masa verde, iar cota devine 1.00 fara niciun fel de contestatii din partea pariorilor.

Daca o selectie este jucata pe pariu single, miza se returneaza fara probleme, daca ai bilet cu mai multe meciuri, cota devine 1.00, pariul e nul. Cota 1.00 este acordata si cand meciul se intrerupe pentru ca se elimina deja 4 jucatori de la o echipa. Aceste conditii pot sa difere de la o agentie la alta, de aceea este recomandat sa pariezi doar la agentii cunoscute si recenzate precum Mozzart, care a fost analizata in pagina Mozzart pareri si are ok-ul tipsterilor profesionisti.

La pariurile pe meciuri din tenis lucrurile stau aproximativ la fel, acolo sansele de anularea a meciului, de cedare a jucatoarei sau a jucatorului in timpul meciului din cauze medicale sunt foarte mari.

Acum ca ai aflat aceasta informatie, selecteaza cu multa atentie urmatoarele meciuri pe care pariezi si pune in practica strategiile pe care le-ai invatat de-a lungul experientei in jocuri de noroc! Castiguri impresionante sunt la doar cateva click-uri distanta!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.