Se împlinește un an de când regretata Cristina Țopescu a decedat. Vestea morții sale a șocat o țară întreagă, mai ales că nimeni nu se aștepta ca aceasta să plece atât de devreme. Detalii incredibile au ieșit la iveală acum, despre locul în care jurnalista și-a dat ultima suflare.

Vestea morții Cristinei Țopescu este încă un subiect dureros pentru cei care au ajuns să o cunoască sau care doar au admirat-o. Potrivit informațiilor oferite de medicii legiști, fosta prezentatoare TV a pierdut lupta cu viața după ce a suferit un infarct masiv.

Ce se întâmplă în locul în care a murit Cristina Țopescu

La un an de la vestea morții sale, vecinii regretatei jurnaliste trec prin momente extrem de grele, potrivit impact.ro. Din clipa în care jurnalista a murit, proprietarii locuinței în care aceasta a decedat au încercat de foarte multe ori să scoată casa la vânzare, însă fără niciun rezultat. Se pare că nimeni nu vrea să se mute în locul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al acesteia.

Mai mult, proprietarii au scăzut suma cu care doreau inițial să vândă imobilul din zona Tunari, județul Ilfov și au ajuns la suma de 30.000 de euro. Clienții care păreau interesați la început, abandonau ideea de a cumpăra locuința imediat după ce descopereau că acolo a murit celebra jurnalistă.

Cine a vegheat-o pe regretata jurnalistă până în ultimul moment

Mare iubitoare de animale, ea avea acasă 6 căței. Doi dintre ei și-au urmat stăpâna într-o lume mai bună.

Cristina Ţopescu a murit vegheată de o căţeluşă pe care o adoptase după ce a fost împușcată, după cum a dezvăluit Florin Petruţ, unul din amicii apropiaţi ai Cristinei, pentru wowbiz.ro. Florin a reacţionat după o postare a Sandei Nicola.

„A murit vegheată de Șiba, cățelușa cu 11 alice în ea, pe care Cristina a salvat-o. Șiba și-a dat ultima suflare lângă Cristina. Era un om foarte sensibil, blând. Uneori, vorbeam până în zori. Nu era singură ea ca om, nu din cauza ei. Era singurătatea unui om care nu are o familie și e absolut normal. Era un om iubit, nu aveai cum să nu o placi! Nu a mai răspuns la mesaje din 26 decembrie. Mulți ne-am gândit că are o perioadă în care vrea să fie singură, că e afectată de ceea ce se întâmplă cu animalele în aceste zile. Ultimul mesaj i l-am dat de revelion și nu am primit niciun răspuns”, a explicat Florin.

 

Sursa: Cancan.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.