Vineri, 6 Mai, a.c., ora 17.40, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată direct de către numita P. I., despre faptul că din incinta benzinăriei OMV de pe strada Cuza Vodă, jud Suceava, o persoană de sex masculin sustras o pereche de ochelari de soare de pe raft, fără a achita produsul la casa de marcat.

Față de cele sesizate la fața locului, s-au deplasat lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, care au constatat următoarele:

A fost identificată angajata OMV, P. I. care e relatat faptul că în timp ce se afla în timpul programului de lucru a observat o persoană de sex masculin care sustras de pe raft o pereche de ochelari de soare, fără a-i achita la casa de marcat, după care s-a deplasat la autoturismul aflat în parcarea benzinăriei, unde a lăsat bunul sustras.

La scurt timp acesta s-a întors în benzinărie, moment în care numita P. I a sesizat organele de poliție.Organele de poliție au identificat la fața locului persoana în cauză, ca fiind numitul B. Stelian în vârstă de 18 ani din com. Pătrăuți, jud. Suceava.Numitul B. Stelian a recunoscut fapta comisă și a returnat bunul sustras în valoare de 60,99 lei.

Numita P. I, în calitate de șef tură, a relatat faptul că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal, întrucât bunul sustras a fost recuperat și repus în vânzare.

S-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii, cercetările urmând a fi continuare de către lucrătorii Compartimentului Sisteme de Pază din cadrul Secției de Poliție Burdujeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228, alin 1, Cod Penal.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.