În culisele Partidului Național Liberal circulă, de câteva zile, zvonul potrivit căruia prim- vicepreședintele liberalilor, Anca Boagiu, și-ar negocia o trecere și o înscriere în rândul Partidului Mișcarea Populară.

Contactată de PSnews.ro pentru a ne oferi un punct de vedere vizavi de acest zvon care circulă în rândul liberalilor, senatorul Anca Boagiu a desființat ideea unei treceri în partidul Mișcarea Populară și a precizat că nu are de gând să părăsească PNL.

”Cine vă intoxică cu astfel de știri e un mare mincinos. Sunt vicepreședinte al Partidului Popularilor Europeni (n.r.: PPE) și co-președinte al PNL București și, spre disperarea celui care vă intoxică, nu scapă de mine, dar poate scapă clasa politică de astfel de specimene.

Și mai e ceva: eu chiar cred in România lucrului bine facut și înca mai sper să se întample ceva cu oamenii de calitate si bun simt din noul PNL si alături de președintele Iohannis”, a precizat prim- vicepreședintele PNL, Anca Boagiu, pentru PSnews.ro.

Această poziție tranșantă a liderului PNL ar putea fi catalogată drept scânteia care ar putea naște un război la vârful PNL, între Anca Boagiu și susținătorii acesteia și respectiv cel pe care îl cataloghează drept ”un mare mincios”, care ”intoxică” opinia publică cu zvonuri legate de o plecare a sa din PNL.

De asemenea, ”promisiunea” potrivit căreia cel la care se referă Anca Boagiu ”nu va scăpa de ea” și că ”poate scapă clasa politică de astfel de specimene” ne duc cu gândul că în culisele noului PNL ar putea urma un război.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.