Invitat în cadrul unei emisiuni televizate la Antena 3, premierul Victor Ponta a transmis, referitor la dosarul referendumului în care este implicat colegul său de partid Liviu Dragnea, că nici acesta din urmă și nici altcineva nu a organizat absolut nimic.

Premierul Ponta a transmis că își dorește ca acel dosar să se închidă cât mai repede, pentru că știe că acel dosar a fost făcut ca USL să nu câștige alegerile în decembrie 2012.

„Dosarul făcut în special de domnul Daniel Morar împotriva celor care au votat la referendum îl dau exemplu de dosar politic. Nici Liviu Dragnea, nici altcineva nu a organizat absolut nimic. Dosarul trebuie închis printr-un verdict. Îmi doresc să se judece acest dosar pentru că știu că nimeni nu a organizat fraudarea votului la referendum, pentru că știu că acel dosar a fost făcut ca USL să nu câștige în decembrie 2012”, a declarat Ponta.

Ponta mai transmite că „singurul argument folosit de dl. Iohannis și de PDL este cum vrea PSD-ul să subjuge justiția”. Premierul a afirmat și faptul că Iohannis și Blaga țipau „când era vorba de un președinte de CJ de la PSD, însă acum, când e vorba de dl. Căncescu, au tăcut din gură.”

„Singurul argument folosit de dl. Iohannis și de PDL este cum vrem noi (n.r.: referindu-se la PSD) să subjugăm justiția. Dacă eu ziceam vineri un lucru, ieșeau toți turceștii și toți tapalagii și se pornea mașina cum noi vrem să oprim justiția ș.a. . Noi nu am oprit justiția, nici nu o vom opri.

Iohannis cu Blaga țipau când era vorba de un președinte de CJ de la PSD. Acum cu dl. Căncescu au tăcut din gură.

Cei care votează cu mine, votează cu mine, cei care votează cu Iohannis sau Udrea votează contra mea. Eu încerc până pe 16 noiembrie să dovedesc că România poate avea un președinte votat pentru ce este el”, a declarat duminică seara Victor Ponta.

Prezidențiabilul PSD a făcut și o glumă pornind de la anchetele de proporții făcute de DNA în ultima perioadă. „Dacă te trezești dimineața și nu vezi mascații intrând peste cineva, e o zi ciudată. A început campania electorală cu Microsoft și am aflat că sunt niște oameni (n.r.: referindu-se la cei implicați în dosarul Microsoft instrumentat de DNA) în țară și nu îi cheamă nimeni”, a precizat Ponta duminică la Antena 3.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.