Când vă înregistrați la o casă de pariuri, primul lucru pe care îl observați sunt  bonusurile de bun venit acordate utilizatorilor noi. Dacă sunteți la început de drum în lumea pariurilor sportive, este posibil să nu știți în ce constă aceste bonusuri sau ce înseamnă acceptarea lor la înregistrarea pe site-ul unei case de pariuri.

În acest articol vă vom explica ce sunt bonusurile de bun venit, cum funcționează și care sunt cele mai bune bonusuri de care puteți profita.

Ce sunt bonusurile de bun venit?

Bonusurile de bun venit sunt oferte pe care casele de pariuri le oferă pentru a atrage utilizatori noi și constau, de obicei, în bani în plus oferiți noilor clienți pentru a-i convinge să plaseze pariuri pe site-ul lor. Un astfel de bonus este și Unibet bonus. 

Acești bani sunt adăugați la primii bani depuși de  parior, dar nu intră într-adevăr în posesia utilizatorului până când acesta nu îndeplinește o serie de cerințe pentru eliberarea sau deblocarea bonusului.  Acesta este cunoscut sub numele de „rollover”.

Dacă până la o anumită dată prevăzută în condițiile de bonus, aceste cerințe nu au fost îndeplinite, banii oferiți bonus se pierd și utilizatorul rămâne cu suma de bani din contul său de bani reali.

Acesta este cel mai frecvent tip de bonus, dar există și altele.

Ce tipuri de bonusuri de bun venit există?

Bonus de 100% sau 200% 

De obicei, bonusurile de bun venit sunt egale sau duble față de primul depozit al fiecărui client, până la o anumită sumă. Când un bonus de bun venit vă oferă 100% din primii bani investiți până la 100 €, indică că vi se va oferi aceeași sumă investită de voi, până la 100 €.

Adică, dacă depuneți 50 €, veți primi încă 50 €, dacă depuneți 100 €, veți primi încă 100 €, dacă depuneți 300 EUR, veți primi 100 €.

Există bonusuri care oferă 200% din venituri până la 200 €. Asta înseamnă că, dacă investiți 50 €, veți primi 100 €. Dacă invetiți 100 €, veți primi 200 EUR etc. 

Primul pariu sigur

Există și bonusuri care  asigură primul pariu al clientului, iar dacă îl pierde, acesta este rambursat până la o anumită sumă. Fie este returnat în bani reali, fie sub forma unui bonus gratuit pe care clientul trebuie să îl folosească într-o anumită perioadă stipulată în condițiile de utilizare.

Bonus fără depunere

De asemenea, există bonusuri de bun venit fără depunere, caz în care noului client i se oferă un bonus pentru a paria o sumă care, de obicei, este cuprinsă între 5 și 15 € și este utilizată pentru a paria pe platforma de pariuri fără a fi nevoie să facă vreo investiție. Bonusul menționat expiră după câteva zile, după care utilizatorul trebuie să depună o anumită sumă dacă dorește să continue pariurile.

Super cote

Vă puteți înregistra, de asemenea, folosind o ofertă de super-cote, care poate fi sau nu compatibilă cu bonusul de bun venit. Aceste oferte îmbunătățesc în mod semnificativ cota normală pentru un eveniment, dar vă plătesc câștigul sub forma unui bonus nu în bani reali.

Cu alte cuvinte, dacă pentru un meci X, victoria pentru echipa Y este plătită la o cotă de 1.50, iar oferta este de 6.00 pentru un pariu de maxim 10 €, înseamnă că veți primi 60 € dacă îl câștigați. 50 € profit + 10 € din pariul vostru.

Ce este rollover? Cum se deblochează bonusurile?

Rollover-ul este condiția de deblocare a bonusului. Odată cu deblocarea bonusului puteți transforma soldul bonusului în bani reali pe care îi puteți transfera în contul vostru bancar dacă doriți.

În mod normal, primirea bonusului de bun venit constă în plasarea sau parierea unei anumite sume, de mai multe ori și pentru un timp limitat.

Pentru a debloca bonusul trebuie să pariați suma bonusului de 6 ori pe pariuri la cote de 1,70 sau mai mari în termen de 60 de zile.

Adică, dacă aveți un bonus 100% până la 100 €, ați depus 100 EUR și aveți un bonus de suma respectivă, pentru exemplul de mai sus, ar trebui să faceți pariuri în valoare de 600 €, pariuri cu cote nu mai mici de 1,7, în termen de 60 de zile de la data acordării bonusului.

Bonusul de bun venit este doar o parte a întregului angrenaj al unei case de pariuri și nu ar trebui să vă bazați doar pe acesta când pariați.

Este mai important să dispuneți de cote bune, piețe de pariuri variate și, desigur, un bun serviciu de pariuri live. Succes!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.