In zilele noastre, din ce in ce mai multe persoane pun cariera pe primul plan si apoi se gandesc la familie, deoarece doresc sa aiba cu ce sa o intretina si cu ce sa o creasca.

Aceasta mentalitate ar trebui abordata de cat mai multe persoane, insa asta nu inseamna ca daca nu ne atingem telurile pana la o varsta de 30 ani nu ar trebui sa intemeiem o familie. Cariera se refera la succesul profesional, succesul in firma, succesul in job, care se poate obtine treptat cu ajutorul trainingului profesional. Pentru a beneficia de acest training nu ne ajuta sa stam in varful patului si sa citim articole pe internet, ci trebuie sa interactionam cu oamenii, fiindca asta este scopul.

 

Cursurile pe care echipa Dynamic Learning le ofera sunt urmatoarele: cursuri de vanzare, dezvoltate profesionala, cursuri pentru manageri si cursuri open, depinde de ceea ce doriti sa invatati. Cursurile Open abordeaza alt fel de subiecte fata de primele trei, insa sunt la fel de folositoare si de interesante. Fiecare curs are un obiectiv stabilit de la inceput si o programa care va fi respectata pe parcurs, toate detaliile le gasiti pe dynamic-learning.ro. Cursurile de vanzari la care puteti participa sunt urmatoarele: http://dynamic-learning.ro tehnici de vanzare prin call-center, tehnici de vanzare consultativa B2B, tehnici de negociere in vanzari si achizitii, vanzare B2C – vanzare consultativa in magazin, motivarea si dezvoltarea echipei in vanzari, key account management, managementul performantei echipei de vanzari, excelenta in relatii cu clientii si marketing & brand communication. Cursurile de dezvoltare personala sunt: cursul POWER POINT pentru prezentari reusite de business, cursul EXCEL-analiza predictiva si suport decizional, comunicare scrisa eficienta in business, vorbire in public, train the trainers-formator, excelenta in relationarea cu clientii, brandul personal, managementul stresului, managementul timpului in Outlook, inteligenta emotionala si abilitati de comunicare. Cursurile pentru manageri sunt urmatoarele: comunicare si cooperare interdepartamentala, key account management, tehnici de rezolvare a problemelor si luare a deciziilor, tehnici de evaluare a personalului, managementul si dezvoltarea echipei, managementul schimbarii, managementul sedintelor, finante pentru non-finantisti, managementul conflictelor, management de proiect, leadership si motivarea echipei si abilitati de management.

Daca sunteti in cautarea unui curs care sa va ajute in domeniul businessului, puteti participa cu incredere la unul din cele enumerate mai sus de pe http://dynamic-learning.ro, si chiar daca nu erati in cautare, puteti sa va mariti bagajul de cunostinte si veti fi uimiti cate lucruri veti invata.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.