Festivalul Interjudețean de Folclor HORA LA PRISLOP revine în calendarul evenimentelor tradiționale. Astfel, în data de 22 august sucevenii și maramureșenii își dau întâlnire în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente, respectiv HORA LA PRISLOP. Ajuns la cea de-a XLIX-a ediție, festivalul este organizat de Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș și Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, alături de Consiliul Județean Suceava prin Centrul Cultural Bucovina, în parteneriat cu Primăria Orașului Borșa.
Pe scena festivalului vor urca Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” și Angela Buciu din Maramureș, Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava, Ansamblul „Cercănelul” și Anghelina Timiș din Borșa, dar și invitații speciali Gheorghe Zamfir, Nicolae Furdui Iancu și Formația Crai Nou, precum și Cornelia și Lupu Rednic.
În cadrul evenimentului  cei prezenți se vor mai putea bucura de târgul meșterilor populari și de preparate tradiționale delicioase.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.