Rezolutia 4K cunoscuta si simplu ca si 4K ori UHD (ultra HD) este denumita astfel deoarece in total foloseste aproximativ o rezolutie de 4000p, avand in domeniul televizorelor 4K o rezolutie de 3840×2160 p , ceea ce este mult mai mult decat predecesorul acesteia, Full HD de numai 1080×1920.

Tehnologia 4K este destul de noua, dar a evoluat foarte repede, existand deja foarte multe televizoare 4K, cum ar fi cele de la Panasonic, precum si jocuri care pot fi puse in aceasta rezolutie, ori filme. Chiar si player-ul online YouTube a implementat o sectie de calitate 4K, existand videoclipuri cu aceasta rezolutie. Acest lucru este benefic mai ales la Smart TV.

 

Un Smart TV de la Panasonic care are rezolutie 4K poate fi folosit astfel pentru a accesa videoclipuri 4K direct de pe Youtube, experimentand astfel cea mai performanta senzatie si cea mai buna imagine de pana acum foarte usor. In plus exista foarte multe filme care sunt deja 4K, si jocuri. Astfel, un televizor de calitate, precum TV-urile 4K Panasonic pot reda niste imagini uimitoare, realizand o experienta de joc foarte noua si placuta, ori creand cel mai bun mediu de vizionare a unui film care sa se vada atat de bine. In plus cele mai multe televizoare atat de performante sunt si Smart, ceea ce are si mai multe beneficii. Astfel, un Smart TV 4K Panasonic poate fi conectat prin tehnologii de tipul wi-fi direct sau Smart Share cu un SmartPhone, astfel incat imaginea de pe telefon sa fie transferata pe televizor printr-o tehnologie wireless. Astfel, mai ales de pe un SmartPhone cu o rezolutie mare se pot juca diverse jocuri de pe telefon direct pe televizor, ori se poate asculta muzica sau sa se vizioneze videoclipuri ori imagini de pe telefon pe un display 4K foarte performant.

 

Avantajul acestor televizoare performante este ca pot fi utilizate foarte usor, iar in functie de alte specificatii au si alte parti bune. De exemplu, televizoarele de la Panasonic au in medie o frecventa mare de transmitere a imaginii, ceea ce inseamna mai exact ca ochii nu sunt la fel de obositi. Acest element este foarte important mai ales la o rezolutie atat de mare, deoarece ar putea fi foarte obositor sa priviti la un ecran cu o rezolutie 4K daca viteza de redare a imaginii ar fi mica. In acest mod, un TV 4K Panasonic are mult mai mut de castigat.

 

Magazinul Mypanasonic.ro este un magazin din Romania de unde se pot achizitiona exclusiv cele mai noi produse de la Panasonic si cele mai performante. Astfel, cu un singur click pe acest link:  http://www.mypanasonic.ro/televizoare/tv-4k sunteti mult mai aproape de televizorul de mult visat. Acest magazin are in plus colaborarea directa cu compania Panasonic, ceea ce implica mai multe avantaje pentru client, cum ar fi cele mai noi produse de la Panasonic, un sistem de garantie foarte avantajos la service-uri autorizate, si sansa de a alege astfel tot ce este mai bun de la aceasta companie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.