Este cunoscută astăzi ca fiind cea mai iubită artistă a generației pe care o reprezintă și și-a uimit în ultima vreme publicul cu proiecte inedite care au fost primite cu multă dragoste de milioane de oameni.

Vlăduța Lupău, tânăra artistă care a câștigat dragostea și aprecierea multor nume sonore, continuă să muncească pentru a veni în fața celor care o ascultă cu noutăți muzicale în care își pune toată priceperea. Unul dintre proiectele sale de suflet poartă denumirea de „Vin acasă de Crăciun” și este spectacolul său care în acest ajunge la a IV a ediție și care, pe lângă alte multe surprize, va cuprinde și lansarea colindei cu același nume.

Pentru videoclipul acestei colinde însă, artista a filmat peste 12 ore alături de o întreagă echipă de profesioniști, într-o locație de vis, în comuna Vatra Moldoviței din județul Suceava.

Pentru producția acestui material Vlăduța Lupău  a ales echipa lui Oleg Butnaru, unul din cei mai solicitați regizori și operatori din Republica Moldova și din România. Astfel, încă de la primele ore ale dimineții actorii principali, alături de artistă, au început filmările. Dovadă că materialul va fi unul de excepție, acestea au durat până târziu în noapte, iar personajele pe care Vlăduța Lupău le-a ales să facă parte din videoclipul său au fost desprinse parcă dintr-o poveste de Crăciun, una pe care toată lumea o va asculta pe 11 Decembrie.

„Este cel mai de suflet proiect al meu. Sunt tare bucuroasă că am reușit să filmez acest videoclip și această colindă la care mă gândesc încă de la prima ediție a spectacolului meu. Le mulțumesc tuturor celor care fac parte din povestea mea de Crăciun și aștept să ne bucurăm împreună de acest material pe 11 Decembrie când va avea loc spectacolul și când voi lansa și pe Youtube această colindă”, a transmis artista.

Printre cei care vor apărea în videoclipul artistei se numără și copiii de la Ansamblul „Gura Izvorului” din Vatra Moldoviței, dar și scriitorul și consultantul artistic Casian Balabașciuc.

Vă reamintim faptul că Vlăduța Lupău este primul artist de muzică populară din România care a fost premiat de Youtube pentru cei peste 100.000 de abonați pe care îi are la canalul său de Yotube.

De asemenea, videoclipurile sale reușesc adesea să fie vizionate de milioane de persoane, într-un timp record după publicare.

„Vin Acasă de Crăciun”, spectacolul său, va avea loc pe 11 Decembrie, de la ora 19, la Teatrul Național Cluj Napoca, iar biletele pentru acesta s-au epuizat în primele două zile după punerea în vânzare.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.