Investițiile de milioane de euro au ajuns să facă parte din „normalitate” în comuna suceveană Poiana Stampei, iar primarul de aici se pare că n-are de gând să-și piardă din energia necesară pentru a implementa asemenea proiecte.

Viluț Mezdrea, primarul comunei Poiana StampeiAstfel, aici urmează să fie inaugurată în curând „Sala Sporturilor”, construită din buget propriu, a cărei valoare ajunge la 1 milion de euro.

„Este un obiectiv foarte important, la care eu țin foarte mult. Această Sală a Sporturilor îmbrățișează un complex de sporturi: practic, vorbim de o sală de sport propriu-zisă, de o sală de gimnastică, de o sală de fitness, piscină, saună, salină și o piscină mică pentru copii. Toate acestea se vor găsi la Poiana Stampei, începând cu data de 21 mai. Sincer, sunt toată ziua pe șantier, visez noaptea această sală și îmi doresc să fie un proiect de care să se bucure localnicii din comuna noastră. Pot să vă spun că se lucrează bine, suntem pe ultima sută de metri, iar eu, la fel ca ceilalți localnici, aștept cu nerăbdare inaugurarea. Este un bun prilej să atragem și alți turiști, astfel că, începând cu luna iunie, pensiunile din localitate își vor introduce în oferta turistică și acest obiectiv”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

Acesta a mai arătat că, această investiție se încadrează perfect în peisajul urbanistic al comunei, și că, alături de celelate investiții importante care s-au realizat în comuna Poiana Stampei, contribuie la evoluția acestei comune.

„Sala Sporturilor”, funcțională în curând„Încercăm prin aceste investiții să fim cei mai buni, în mai multe domenii, nu doar în unul singur. Sigur, asta presupune și destulă muncă, însă eu îi simt pe oameni aproape, iar asta este cel mai important până la urmă: să ne mândrim toți cu această comună”, a mai adăugat tânărul edil.

Totodată, primarul din Poiana Stampei, a declarat că lucrează la proiecte legate de infrastructură, dar și la alte proiecte importante pentru comunitate, care vor fi prezentate în scurt timp.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.