Un animal de companie nu trebuie să lipsească din casa nimănui, iar cel mai indicat loc pentru a-ți face un tovarăș blănos este Pet Shop-ul. De asemenea, crescătorii de păsări se pot bucura de pui de diferite specii, toți în vârstă de o zi, fără a mai fi nevoiți să folosească incubatoare, de la magazinul Agri.Shop.

Tot de la acest magazin se pot achiziționa și furajele necesare creșterii micilor viețuitoare înaripate, precum și celorlalte animale din gospodărie.

Trebuie precizat că în magazinele Agri.Shop, se oferă acces la produse premium și la consultanță specializată de înaltă calitate în ceea ce privește nutriția animalelor și a plantelor. Magazinele sunt situate în județele Vrancea, Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Bacău, Călărași, Ilfov și Argeș.

De asemenea, în magazinele Agri.Shop. poți alege dintr-o gamă de peste 2.000 de produse, care variază de la pui de-o zi și furaje pentru animale și până la produse pentru grădinărit și moto utilaje.

Trebuie precizat că cele mai multe dintre produsele existente în magazinele Agri.Shop sunt fabricate sau provin din România. Tot în Agri.Shop găsești zi de zi un sprijin pentru nevoile gospodăriei tale.

 

Ce trebuie să știi despre puii de o zi

 

Toți puii vânduți de Agri.Shop au o genetică bună, certificată și verificată și sunt vaccinați cu tot ce trebuie pentru a crește sănătoși. Transportul lor se face cu mașini autorizate, conform normelor sanitar-veterinare în vigoare și pe distanțe cât mai scurte posibil.

Pentru a te asigura că puii pe care îi achiziționezi sunt sănătoși, trebuie neapărat ca aceștia să fie cumpărați doar din magazine și ferme cunoscute pentru  și nu pe marginea drumului sau din ferme neautorizate.

Puii, chiar și cei de o zi, trebuie să aibă o privire ageră, ochi uscați și strălucitori, iar ciocul să fie curat și fără pete roșii, iar picioarele lui trebuie să fie lucioase, calde și drepte.

Trebuie știut că puii de carne, sunt robuști, cu mușchi bine definiți și se dezvoltă în doar 45 de zile dacă sunt hrănești intensiv, cu furaje naturale care conțin porumb, grâu și soia. Puii de rasă mixtă sunt căutați pentru carne și ouă.  Aceștia pot fi crescuți în aer liber, în curte, dar și în fermele acoperite. Pentru că este o rasă mixtă, puii nu au doar o carne gustoasă, ci sunt potriviți și pentru producția de ouă. Puicuțele pentru ouă pot produce 300 de ouă într-un an, pentru că perioada de ouare începe mai devreme dacă le oferi hrană bună și un ambient potrivit. Trebuie precizat că în cazul lor, este importantă temperatura constantă, lumina și densitatea acesteia pentru a le stimula producția de ouă.

Potrivit Agri.Shop, indiferent de rasa de pui de-o zi aleasă, tu ești cel care trebuie să te preocupi mai departe ca păsările să fie crescute în condiții optime. O productivitate bună înseamnă grijă pentru tipul de furaje cu care sunt hrăniți puii de-a lungul perioadei de creștere și condiții optime de temperatura și lumină.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.