O localnică din Ilișești a anunțat poliția ieri, 25 august, cu privire la faptul că o femeie este tăiată la o mână.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că victima, în vârstă de 27 ani, posedă o locuință proprietate personală în satul Ilișești, împreună cu concubinul ei, de aceeaşi vârstă, din comuna Bălăceana și cu doi copii minori proveniți dintr-o altă relație.

La 25 august, în timp ce se aflau la locuință, între cei concubini au avut loc discuții contradictorii, în urma cărora bărbatul a împins-o peste un geam, sticla spărgându-se, iar femeia a suferit leziuni la nivelul mâinii drepte.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care a transportat victima la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „plăgi tăiate mâna dreaptă și plăgi excoriate cot stâng”, nefiind necesară internarea.

Femeii i s-a adus la cunoștință că poate formula plângere, în termen de 60 zile, împotriva concubinului ei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aceasta precizând că urmează să se hotărască dacă formulează sau nu plângere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.