Preotul Gheorghe Loghinoaia de la Mănăstirea Bogdănești face apel la sucevenii cu suflet mare. Acesta îi roagă pe oameni să îi ajute pe bătrânii de la Azilul de Bătrâni de la Mănăstire cu alimente, mese calde sau cu sume de bani.

Trebuie precizat că la Azilul de Bătrâni de la Mănăstirea Bogsănești își trăiesc ultimele zile din viață 200 de vârstnici.

„Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să vă răsplătească”, a transmis preotul Gheorghe Loghinoaia.

Date de contact: Adresa: Bogdănești, Comuna Bogdănești, Drumul Poștei nr. 6, jud. Suceava
Telefon: 0733077660 / 0745575393.

15 Responses

 1. Cristian

  Nu vreau sa fiu rautacios.. si nici nu vreau sa par insensibil.. imi pare nespus de rau ptr acei saraci si osanditi batrani… dar chestia asta cu donati.. daruiti… si alte alea… mi se pare un mod de sustinere a ilegalitatilor si hotiilor care se fac pe spinarea acelor nenorociti si batuti de soarta.. Acei oameni.. sunt in grija statului, in grija serviciilor sociale care e o institutie de stat direct implicata in astfel de situatii… oameni buni, se spala bani grei pe spinarea acelor nenorociti… iar daca acel azil de batrani e privat.. e si mai grav.. acei nenorociti sunt furati, jefuiti de catre cei care adminisreaza acel azil… de cat sa faceti publicizare de sustinere si ajutor… mai bine anuntati autoritatile competente sa controleze de ce s-a ajuns intr-o astfel de situatie… nu sunt 2 batrani sau 20… vorbim de 200 de suflete… e genocit…. e de pus la zid acei nesimtiti… indiferent de pozitia sociala pe acre o au… si impuscati… ca pedeapsa ar fi prea putin…. pusi in jug si sa munceasca ca sa produca alimentele necesare ptr acei saraci batrani

  Răspunde
  • Dodo

   Dacă ești așa inteligent și stii numai sa judeci, de ce nu mergi să duci câte un corn acelor bătrâni? Îl dai cu mâna ta, nu îl fură nimeni, nu cer oamenii numai bani, ci au cerut și alimente. Și nu cred eu că preotului respectiv sau persoanele care se ocupă de acei bătrâni au nevoie de cartofii și făina care se aduc acolo. Ești stupid omule.

   Răspunde
  • Luminita

   Acei oameni nu sunt in grija statului. Asezamantul este facut de parintele Loghinoaia din donatiile celor care au dorit sa ajute si nu apartine statului. Nu vorbiti inainte de a sti cum stau lucrurile. Daca nu vreti sa ajutati, treceti mai departe fara rautati. Si chiar va rog sa nu ajutati cu nimic, caci daca donati ceva cu inima si cu gandurile astea, nu va fi nimanui de folos si nu este primit la Dumnezeu („… pe datatotul de buna voie il iubeste Dumnezeu.” – citat din memorie). Numai bine!

   Răspunde
   • Mariana

    Legea 17/2000 actualizata, va rog sa o cititi. Din preaplinul tau, daruieste la cei napastuiti. Dar nu fiti asa naivi, pentra ca consiliul local stabileste, conform legi, un venit pentru toti cei care sunt acolo si nu au pe nimeni si nu au nici un venit.

  • Ecaterinq

   Nu cunosc situatia in concret. Dar daca structura nu apartine de primarie, si este coordonata de catre parinte, statul nu intervine… totul se plateste… Este important de stiut, si daca vteti sa donati facetio din inimacurata pentru ca, CINE DA, LUI I-SI DA…iar cine se lacomeste, Dumnezeu il pedepseste… Nu judeca,pentru ca sa nu fii judecat… Cind vrei sa faci o pomenire a mortilor dute acolo si da crlor cr nu-ti mai pot intoarce pomana…Doamne ajuta…

   Răspunde
  • Tun

   Î-mi parerau de felul cum gândești ! Dar dacă ai i foieli că donațiile nu sânt folosite în scopuri umanitare , chiar te rog să mergi tu personal în control ! Acum peste tot este greu ! Lipsa va ajunge la toți ! Este ușor de judecat ! Dar felul cum gândești tu , am și eu îndoieli ! Mai îndoiesc că tu ești un creștin adevărat ! Eu cred că este bine , dacă poți să ajuți , ajută : Dar nu judeca ! Mergi și vezi cu ce bani sau construit acel azil de bătrâni , cu ce bani au fost sponsorizati și cu ce venituri au trăit până acum !

   Răspunde
  • CamiP

   Crezi ca daca ramai fara casa sau bani esti automat in grija statului? Stai linistit si asteapta sa te ia statul in grija lui.

   Răspunde
 2. Carmen

  Daca tu nu ai de gand sa ajuti, lasa pe altii. Nu ti a cerut nimeni nimic. Daca ai fi mers macar o data acolo nu ai mai spune asta.

  Răspunde
 3. Hulan Cecilia

  Daca vrei ajuta, iar daca nu vrei taci si vezati de viata mizera si nelinistita,cine vrea sa ajute. Eu voi cumpara alimente si voi trimite. Si apropo Cristian daca vrei sa sti ca statul nu are grijă pe gratis de nimeni,adica trebuie sa ai o pensie si acești bătrâni nu au nici un venit. Deci oamenii buni ajutați acesti bătrâni nu ascultați de astfel de oamenii fără suflet si fara Dumnezeu,sa vedeti ca Dumnezeu o sa va dea inzecit inapoi. Eu ajut pe toti care imi cer ajutorul. Doamna ajută!

  Răspunde
 4. Rodica Seserman

  Domnule draga de cate ori ai pregatit ceva de mancare ptr. un batran ? Ai ingrijit un batran? Te rog nu mai judeca ! Dumnezeu este sus si vede! Sa va dea Dumnezeu sanatate si intelepciune! Doamne ajuta!

  Răspunde
  • Hulan Cecilia

   Buna ziua! Am sunat la mănăstire și am vorbit cu părintele Loghinoaia si a spus că putem trimite si prin mandat postal la adresa de mai sus.

   Răspunde
 5. Florin

  In grija statului??? Asta-i buna.
  Cred ca esti senator. Hotiile si ilegalitatile se fac exact acolo, in grija statului.

  Răspunde
 6. Domnica

  Urat din partea ta domnule ! Fiecare ajuta și își da pentru el!!! Doamne Dă-ne minte și in suflet credință !🙏

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.