Luni, 30 iulie 2018, cei doi șefi ai promoției 2018 „Centenarul Marii Uniri” a Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, au fost invitați la sediul Ministerului Apărării Naționale, unde au fost premiați pentru reușita lor de către ministrul apărării naționale,  Mihai Fifor.

Adina-Maria Vaman și Alexandru-Andrei Pușcașu au fost însoțiți de comandantul colegiului, colonel dr. Romeo-Aurelian Popovici și de directorul adjunct, profesor Vladimir Cerbu.

„Este o zi de sărbătoare pentru Ministerul Apărării Naționale. Suntem onorați să vă avem astăzi în fața noastră, pe cei care sunt vârful unei generații, cei care se pregătesc să devină ofițeri ai Armatei Române. Lucrul acesta trebuie să vă responsabilizeze și să vă facă conștienți că reprezentați un model și de modul în care veți evolua în carieră, în perioada următoare, depinde foarte mult cum va arăta generația care vine din urmă”, a transmis Mihai Fifor.

Adina-Maria Vaman și Alexandru-Andrei Pușcașu au fost stabiliți șefi de promoție  ai Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc în funcție de media obținută la examenul de bacalaureat și media generală pe ani de studiu.

Adina a promovat examenul de bacalaureat cu media 9,63, obținând nota 10 la matematică, iar Alexandru a avut media 9,55, confirmând pasiunea pentru fizică cu un binemeritat 10.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.