Bucovina Grand Salon, una dintre cele mai spectaculoase locații din județ, va găzdui sâmbătă, 29 februarie, Balul Lăsatului de Sec

Din dragoste pentru tradiții, acum patru ani am organizat pentru prima dată Balul Lăsatului de Sec, iar anul acesta, în ultima zi de iarnă, te invităm să ne fi alături la cea de-a patra ediție a acestui eveniment”, au transmis organizatorii.

Reci sau calde, gustările tradiționale pregătite de bucătarii de la Bucovina Grand Salon promit să satisfacă chiar și cele mai rafinate gusturi.

Pentru ca seara să fie una dulce din toate punctele de vedere, îți pregătim un candy bar plin cu prăjituri și dulciuri marca Gioseppini care să îți răsfețe toate simțurile.

Mâncarea-i din belșug, dar nici de băutură să nu îți faci griji pentru că vom pregăti un open bar numai cu băuturi atent alese. Tot la capitolul băuturi, colegii noștri barmani își vor da frâu liber imaginației și vor pregăti toată seara combinații inedite de cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice, în funcție de preferințele tale”, au precizat organizatorii balului.

Și cum petrecere fără muzică și dans nu există, buna dispoziție va fi asigurată de formația General Musik, de instrumentistul Ionuț Peiu și de interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian.

Din 2010 și până în prezent, formația General Musik încântă publicul oriunde își face simțită prezența, de aceea, i-am invitat special pentru dumneavoastră la Balul Lăsatului de Sec din acest an. Pe lângă aceștia îl vom avea alături și pe instrumentistul Ionuț Peiu, la trompetă. În seara de 29 februarie ne va încânta și bucura și unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Pentru că una dintre piesele celebrului artist zice așa «joacă lumea, joc și eu», e clar că se anunță o petrecere de neuitat, cu muzică și dans până în zorii zilei. Nu mai sta pe gânduri, pregătește-ți ia sau costumul popular și haide alături de noi să dansăm și să petrecem până în zori”, au mai transmis reprezentanții Bucovina Grand Salon.

Prețul unui bilet Early Booking este de 150 lei / persoană (valabil pentru primele 100 de bilete), prețul întreg al unui bilet fiind de 180 lei.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0754822822 sau direct la Restaurant-Pensiune Bucovina, pe strada Calea Transilvaniei, nr. 13-15, municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.