Cartierul Obcini are o grădiniță și o școală generală, ambele cu un număr mare de copii. Pentru a-și păstra promisiunea, Primăria a modernizat cel mai mare loc de joacă din oraș, chiar în mijlocul cartierului, pentru a fi accesibil pentru cei mici.

Peste 450 de metri pătrați de spațiu de joacă sunt de vineri disponibili pentru copiii din zonă. La inaugurarea oficială au luat parte zeci de copii, clovnul Bobo și reprezentanți ai administrației locale, printre care și viceprimarii, împreună cu primarul Ion Lungu.

Am inaugurat unul din cele mai moderne locuri de joacă din oraș, în cartierul Obcini, amenajat pe un covor elastic de 465 mp. Vom continua modernizarea locurilor de joacă și în celelalte cartiere. În primă fază le vom moderniza pe cele care există deja, urmând ca într-o perioadă următoare să facem și unele noi, acolo unde există posibilitatea. Ideea este de a lucra încet și bine și ne dorim ca acolo unde intervenim să facem locuri de joacă moderne și de calitate, chiar dacă nu le putem face pe toate odată din cauza indicatorilor tehnico-economici în care este inclusă modernizarea a 73 de locuri de joacă. O mare parte din ele au fost făcute, urmând să începem lucrul și la celelalte”, a afirmat edilul Ion Lungu.

Singura rugăminte venită din partea administrației a fost păstrarea în bune condiții a spațiului de joacă, pentru a putea fi folosit de cât mai mulți copii.

În cartierul Obcini s-a dat în folosință un nou loc de joacă modern de 465 metri pătrați, cu suprafață cauciucată. Adresăm o rugăminte celor din zonă: să utilizeze acest spațiu corespunzător pentru a putea fi folosit cât mai mult timp și de cât mai mulți copii!”, a declarat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Prezente la inaugurare, câteva bunici și-au exprimat părerea cu privirea la proaspătul loc de joacă.

Locul este foarte frumos, foarte bine amenajat, era necesar aici în zonă. Am discutat înainte de alegeri cu domnul primar și chiar i-am spus ceea ce ne doare, și iată că s-a împlinit. I-am spus să pună nisip în cealaltă parte, și s-a pus. Aici a spus dumnealui că o să se pună un strat de covor elastic și se vede că se împlinește în primul rând dorința nepoților. În Obcini avem doar două parcuri și zilnic mă plimb cu nepoții aici. Avem nevoie de și mai mult, dar e bine că s-a început”, a declarat o bunică prezentă la inaugurare.

Locul este frumos, dar mi se pare prea mic pentru câți copii sunt în Obcini. În comparație cu locul vechi de joacă, este mult mai bine”, a afirmat o alta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.