După ce se credea că cei de la Filasa au abandonat proiectul de construire a 12 parcuri eoliene în județul Suceava, societatea a anunțat printr-un comunicat de presă că își va continua investiția.

Societatea comercială Eolenvest, membră a grupului Filasa, a anunţat printr-un comunicat că va continua investiţiile în parcurile eoliene din judeţul Suceava.

„Contrar zvonurilor care circulă, grupul Eolenvest continuă dezvoltarea celor 12 parcuri eoliene în regiunea Suceava şi confirmă, în ciuda întârzierilor, că parcurile se vor realiza. Acest lucru a fost confirmat domnului Cătălin Nechifor, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, în cadrul reuniunii de vineri, 19 iulie 2013”, se arată în comunicatul remis de Bernard Esquirol, director general Filasa.

Cătălin Nechifor afirmase în urmă cu câteva luni că nu are niciun semnal de la compania Filasa, dar se pare că după întâlnirea avută la Consiliul Județean, în luna iunie, cu ambasadorul Franței la București, excelența sa Philippe Gustin, lucrurile au fost lămurite. La întâlnirea respectivă, ambasadorul a fost însoţit şi de reprezentanţi ai unor firme franceze cu activitate în judeţul Suceava, inclusiv cel al firmei franceze Filasa. Aceștia au dat un răspuns printr-un comunicat de presă, prin care declarau că vor continua lucrările pentru parcurile eoliene din județ.

Firma a construit în comuna Ciprian Porumbescu zece clădiri pentru sediul de birouri administrative, iar investiția este de 780 de milioane de euro.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.