Ești un fan al călătoriilor unice? A avea în față un întreg drum deschis și a vedea noi atracții, poate fi eliberator și incitant. Din fericire, există o mulțime de destinații de explorat în întreaga lume. Ca fan al jocurilor video, s-ar putea să te simți uneori copleșit de toate opțiunile. Din fericire, există măcar o destinație de călătorie și vacanță pentru toată lumea. Indiferent dacă încerci să întâlnești alți jucători sau îți dorești să vezi locurile din jocurile tale preferate, în rândurile de mai jos poți găsi câteva dintre cele mai bune rute pentru tine, ca iubitor de jocuri.

Ruta Londra – Barcelona e perfectă pentru o călătorie incitantă în rândul tuturor tipurilor de jucători. Te poți înregistra în cadrul London Red Bull Gaming Sphere și când vine momentul să părăsești Londra, ideal ar fi să conduci prin Chunnel până în Paris. Dacă ești curios, poți face o oprire în Versailles, să vizitezi Mont St. Michel. În Paris, ai șansa de a explora unele dintre cele mai bune spații Escape Game. Mergând spre sud, te poți opri la Monte Carlo sau în superbele câmpuri din Valensole. Finalizează-ți călătoria la Barcelona și verifică toate atracțiile pe care le oferă, ca să știi bine ce să alegi mai apoi. Ar fi înțelept să parcurgi un ghid de călătorie dacă îți dorești să poți profita la maximum de tot și de toate.

Fiecare jucător cunoaște alura unor orașe mari precum Los Angeles și Las Vegas. Prin urmare, parcurgerea rutei care le unește reprezintă una dintre acele fantastice călătorii la care a visat de-a lungul timpului. Las Vegas este o bijuterie din deșert, cu unele dintre cele mai proeminente locații Esports. Acolo ai șansa de a urmări turnee incredibile în arene mari sau chiar din camera ta de hotel. În plus, în timp ce amicul tău de călătorie conduce, ai timp să intri în starea de spirit de joc din online, unde un cazinou virtual poate oferi tot felul de stimulente și divertisment general gratuit, prin rotiri sau runde gratuite, ori, simplu, doar posibilitatea de a juca în timp ce te miști pe patru roți.

Ce poate fi mai desprins din altă lume decât o excursie de la Tokyo la Osaka, mai ales pentru iubitorii de Mario Kart? Deși nu mai poți concura cu karturile pe străzi, condusul prin zonă se simte grozav, cam ca într-un joc clasic. Pornind din Tokyo, poți trece prin Shinjuku, Akihabara și alte zone pe care le vei găsi interesante. Te vei distra indiferent ce și când vei vizita. Cu toate acestea, conducerea pe timp de noapte oferă efectul ideal de joc video. Mergând spre vest, oprește-te pentru a explora Muntele Fuji, Nagoya și partea antică a Kyoto. Până ajungi la Osaka, cu siguranță vei fi explorat deja mai multe zone care se simt ca un paradis al jucătorilor.

Dacă îți place Grand Theft Auto, o călătorie din Miami la Key West ți se va părea probabil uimitoare. Te vei distra din plin explorând străzile din Miami. Autostrada de peste mări care leagă Florida continentală de insulă și palmierii care se leagănă în adierea vântului și a brizei sunt spectaculoase.

Indiferent unde te vei afla, vei putea găsi întotdeauna o destinație interesantă pentru a-ți satisface apetitul de joc.

Dacă cele mai multe dintre jocurile tale video preferate au fundaluri bazate pe locuri din viața reală, probabil că ești curios despre cum arată ele desfășurate în fața ochilor. Poate că îți dorești să faci o comparație între cele două planuri. La urma urmei, majoritatea jocurilor moderne vin cu reprezentări precise ale locurilor reale.

Mulți români nu știu că București este o atracție globală atât pentru jucători, cât și pentru non-gamers. România este cunoscută de mulți pentru internetul de mare viteză, iar acest aspect este un must pentru fiecare jucător. În plus, Ubisoft își desfășoară aici parte din activitate. Bucureștiul a găzduit și prima calificare deschisă ESL Counter-Strike: Global Offensive.

Atât românii, cât și toți pasionații de jocuri de pretutindeni ar trebui să fi auzit de Dreamhack, cea mai mare petrecere LAN. Este o congregație de fani ai sporturilor, jucători, pasionați de codare și spectatori din întreaga lume. Evenimentele includ streaming, codare și competiții. Dreamhack celebrează internetul și tot ceea ce vine la pachet cu el. Dacă scopul tău principal este să interacționezi cu jucători din diferite părți ale lumii, acest tip de petrecere e cea mai bună „rută”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.