Jocurile pe telefon sunt din ce în ce mai populare în zilele noastre și sunt jucate atât de copii, cât și de adulți. Acestea jocuri însă nu reprezintă doar o modalitate de petrecere a timpului liber, ci există numeroase studii care atesta că acestea sunt capabile să îmbunătățească atenția și vigilența, contrastul vizual, atenția distributivă, dar și flexibilitatea mintală în cazul persoanelor în vârstă.

În continuare îi prezentăm o listă cu cele mai bune jocuri pentru telefon pentru din 2019. Tot ce ai de făcut este să îl descarci pe cel care simți că ți se potrivește și să ai bateria telefonului încărcată sau să ai o baterie externă.

 

Megapolis

Acest joc se încadrează în categoria celor de strategie și îţi oferă posibilitatea de a construi un oraş de la zero, pe care să îl administrezi. Din câştigurile pe care le vei obţine din activităţile porturilor, zăcămintelor naturale sau centralelor atomice vei obţine fonduri pentru infrastructura şi investiţiile din oraş.

 

Star Wars

Tot un joc de strategie este și Star Wars, în care, de la început ai de ales de partea cui ești (a luminii sau a întunericului) și ce arsenal ți se potrivește. Jocul are mai bine de 100 de scenarii de bătaie plasate în diverse locații din universul Star Wars.

Asphalt 8: Airbone

În categoria jocurilor în rețea (multiplayer) pe telefon se numără Asphalt 8: Airbone, un joc cu mașini, pe care îl poți juca în compania a cinci prieteni, poți vedea statisticile pentru fiecare în parte sau îți poți alege rivalii pe baza unor performanțe asemănătoare rezultatelor tale.

 

Modern Combat 5

Modern Combat 5 este un joc inedit, din categoria Shooting, care se remarcă prin grafica impecabilă și efectele vizuale. Poți juca de unul singur sau în compania prietenilor, moment în care apar noi evoluții pentru fiecare poveste. Jocul poate fi descărcat gratuit însă există și opțiuni de plată pentru diverse obiecte care te ajută să treci la nivelul următor.

 

Crayola Color, Draw and Sinh

Crayola Color, Draw and Sinh  este un joc pentru copii, în care coloratul și relaxarea sunt îmbinate cu aspectele educaționale. Copiii pot învăța să identifice forme, culori și instrumente muzicale pe baza sunetelor pe care le scot.

 

How To Make Origami

How To Make Origami este tot un joc pentru copii, acesta ajutând la stimularea creativității celor mici prin numeroasele modele de origami ce pot fi create.

 

O lista cu mai multe jocuri pentru telefon, dar și pentru PC, găsești AICI!

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.