Joi, 13 ianuarie, frumusețea Muzeului din Gura Humorului a fost readusă în prim plan de Alexandru Brădățan, care a adunat acolo bucovineni veseli ce vor apărea în primul videoclip filmat de artist anul acesta.

Deloc întâmplător, acesta va conține cele mai îndrăgite melodii din repertoriul său, multe dintre ele ajungând deja să se confunde cu numele său. „Sunt din Bucovina”, „Când mă latră câinii-n drum” sau „Eu când mă pornesc la joc” sunt doar câteva dintre melodiile ce se vor regăsi în acest colaj, dar va exista și o melodie în primă audiție ce vorbește despre frumusețea tinereții.

„Acest colaj este mai degrabă un răspuns pentru cei care mă ascultă și care mi-au spus că le-ar plăcea să găsească aceste melodii într-un colaj pe care să se distreze. Și de data aceasta, veselia a fost elementul nelipsit pentru că așa îi stă bine bucovineanului: cu fața senină și inima plină de frumos. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine pentru că împreună am realizat ceva de calitate ce se va regăsi în curând pe YouTube”, a spus Alexandru Brădățan.

Echipa de filmare a materialului a fost una cunoscută pentru profesionalismul dovedit până acum, tocmai pentru ca acest colaj să transmită exact trăirile și frumusețea oamenilor din Bucovina.

Duminică, 16 ianuarie, la ora 14:00, pe canalul de YouTube Alexandru Brădățan va fi publicat acest colaj ce vă va convinge, cu siguranță, să spuneți încă o dată, cu mândrie, „SUNT DIN BUCOVINA”!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.