Te-ai întrebat vreodată cum alegi cele mai bune jocuri cazino online? Se spune că apa cea mai bună e la fântâna din care bea tot satul, așa că dacă te axezi pe cele mai populare jocuri de noroc, este imposibil să nu găsești unul care să-ți placă:

Blackjack clasic

Motivul pentru care acest joc este atât de apreciat de milioane de jucători din întreaga lume este că abilitățile jucătorului au cea mai mare pondere în rezultatul final din toate jocurile de noroc. Este cel mai jucat din lume și folosește setul obișnuit de 52 de cărți. Blackjack face parte dintr-o familie mai mare de jocuri de tip 21, care mai include jocurile Pontoon și Vingt-et-Un. Jucătorii nu se bat între ei, ci cu dealerul.

Sloturi video

Disponibile în locații fizice și online, sloturile au mii de variante, folosind simboluri diferite și variații ale jocului. Principalele tipuri de sloturi sunt: sloturi clasice, sloturi cu cinci role, sloturi cu mai multe linii de plată, sloturi progresive și sloturi online cu mini-jocuri incluse.

Ruletă

Ruleta este atât de populară datorită simplității sale și a suspansului pe care îl creează. Este un joc de masă pe care oricine îl poate învăța. Jucătorul pune jetoane pe masă pentru a paria, iar dealerul învârte roata. În funcție de unde aterizează mingea, pariurile care corespund devin câștigătoare. Numele de ruletă vine din franceză, unde roulette înseamnă roată mică, iar originile jocului includ jocul italian numit Biribi.

Poker cu 3 cărți

Acesta este cel mai popular joc de poker din întreaga lume, fiind preferat chiar și versiunii clasice cu cinci cărți. Este un joc foarte ușor de învățat. Scopul jocului este de a obține cea mai bună mână de poker posibilă cu numai trei cărți.

Baccarat

Baccarat este un joc de masă popular unde câștigă jucătorul a căruii mână este cea mai aproape de valoarea 9. Jocul poate fi găsit în fiecare cazinou în care intri, inclusiv în cele online, și oponenții sunt jucătorul și bancherul (casa). Fiecare rundă de joc are trei rezultate posibile: „jucător” (jucătorul are scorul mai mare), „bancher” și „egalitate”.

Baccarat era popular printre nobilii francezi în secolul al XIX-lea, dar este din ce în ce mai apreciat în zilele noastre. Cazinourile din SUA generează o cantitate din ce în ce mai mare din veniturile lor din jocul cu baccarat. Între 2012 și 2014, câștigurile totale la jocurile de masă din baccarat în Nevada au crescut de la 18,3% la 45,2%.

Craps sau jocul de zaruri

În acest joc, jucătorii pariază pe rezultatele unei perechi de zaruri. Ei pot paria bani unul împotriva celuilalt sau împotriva unei bănci (cazinoul). Pentru că necesită doar două zaruri, acest joc poate fi jucat oriunde, chiar și pe stradă.

Keno

La acest joc, jucătorii primesc o carte numerotată de la 1 la 80 și trebuie să selecteze 20 de numere pe care să parieze. Reprezentantul cazinoului alege și anunță mai târziu 20 de numere în mod aleatoriu, iar dacă numerele alese de jucător sunt chemate, el câștigă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.