Actrița Oana Ghioca vine să joace acasă, la Putna. Anunțul a fost făcut de către primarul George Coroamă, care a precizat că duminică, 26 ianuarie, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură din Putna va avea loc un spectacol inegalabil, susținut de marii artiști Vasile Muraru și Valentina Fătu-Pătrașcu, precum și de Oana Ghioca și Daniela Tănase.

„«Viața-i o glumă, trăim sau murim, tot oameni rămânem», spunea marele Nae Lăzărescu. Partenerul său de scenă, inegalabilul Vasile Muraru, vine pe 26 ianuarie la Putna. Și încă ceva: singura actriță putneancă, Oana Ghioca, a Teatrului de Revistă «Constantin Tănase», vine în premieră să joace acasă. Haideți să umplem sala!!! La 0745319970 sau 0744324 229 se pot rezerva biletele”, a declarat primarul comunei Putna, George Coroamă.

Originară din comuna Putna, Oana Ghioca, a absolvit Liceul Pedagogic „Mihai Eminescu” din Suceava, după care Facultatea de Teatru, secția Actorie, clasa profesor Florin Zamfirescu din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale”, București. 

Aceasta a studiat diferite roluri în timpul școlarizării, a jucat mai multe roluri pe scena teatrului Casandra (Studioul de teatru al U.N.A.T.C.), precum și pe scena teatrului profesionist. A fost „Lilica”, personajul principal feminin din filmul „Legiunea Străină” de Mircea Daneliuc, a avut diferite colaborări muzicale,  a participat la mai multe festivaluri și este instroctor de actorie.

În fapt, comunitatea putneană are cu ce se lăuda.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.