La începutul săptămânii, la Consiliul Județean Suceava au avut loc discuții cu noul director general al CNAIR, Sorin Scarlat. Principalele subiecte atinse au fost: Șoseaua de centură a Sucevei, centura Rădăuțiului și DN 18.

Trebuie precizat că la discuții a fost invitată și firma care a executat lucrările pe șoseaua de centura a Sucevei și de pe DN 18.
Din discuții a rezultat faptul că există datorii față de firma constructoare în valoare de 18,6 milioane lei la centura Sucevei și de 12 milioane lei pentru lucrările executate în acest an pe DN 18.

De asemenea, trebuie spus că nici până în acest momet, lucrările de la Șoseaua de Centură a Sucevei nu au fost recepționate. Despre această situație, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că nu este de acord cu propunerea de oprire temporară a traficului rutier și că a solicitat CNAIR și constructorului să găsească soluții pentru monntarea consolelor.

„Apăruse la un moment dat ideea de oprire temporară a traficului pentru executarea unor lucrări restante (montarea de console indicatoare) lucru cu care nu am fost de acord. Am solicitat CNAIR și constructorului să găsească soluții fără să oprească traficul. În zilele următoare aceste console vor fi montate.
S-a convenit achitarea plăților restante și recepția în perioada următoare a tronsonului șoselei de centură și a lotului 4 din DN 18 Iacobeni – Cârlibaba. De asemenea am solicitat o întâlnire cu constructorul șoselei ocolitoare a Rădăuțiului pentru a discuta despre stadiul lucrărilor și problemele posibile care ar putea apărea cu deținătorii terenurilor din vecinătate”, a transmis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.