Miercuri, în jurul orei 22:30, o patrulă de poliție a oprit pentru control pe DJ 176, pe raza comunei Moldoviţa, autovehiculul cu număr de circulaţie provizoriu condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei.

Autoturismul avea montat în partea din spate o plăcuţă cu un număr de circulaţie provizorie, iar în partea din faţă o plăcuţă cu un alt număr de circulaţie provizorie, ambele expirate din anul 2014, iar bărbatul nu deținea permis de conducere.

Deoarece emana halenă alcoolică, șoferului i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.