Ziua Naţională a României va fi sărbătorită şi la Suceava. Unde va avea loc ceremonia afli în materialul următor

Sâmbătă, 1 decembrie, în Piaţa Tricolorului, va avea loc ceremonia militară şi religioasă organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Ceremonia militară este organizată de Garnizoana Suceava, în colaborare cu structuri din sistemul naţional de apărare. După salutul drapelului de luptă şi intonarea Imnului de stat al României, va fi oficiat serviciul religios şi vor fi rostite alocuţiunile privind însemnătatea evenimentului. Un moment special îl va constitui defilarea cu tehnica din dotare a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al judeţului Suceava, a Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Suceava şi a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.

 „Sper că sucevenii vor aprecia şi vor lua parte în număr mare sâmbătă, 1 Decembrie, la evenimentele care au fost pregătite pentru sărbătorirea zilei noastre naţionale. Îi aşteptăm în Piaţa Drapelului unde vor avea ocazia să vadă parada tehnicii din dotarea structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor. După defilare, tehnica de intervenţie va staţiona în faţa Palatului Administrativ, unde sucevenii vor putea să o vadă mai îndeaproape“, a declarat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.