Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a anunțat că duminică, 24 aprilie, în Prima zi a Paștelui, la Cetatea de Scaun a Sucevei  și la Muzeul Satului Bucovinean au fost vândute 2.000 de bilete, acest lucru confirmând încă o dată că proiectul „Paștele în Bucovina” este pe placul turiștilor, dar și al localnicilor.

„Conform jurnaliștilor de la Radio România Actualități, de Paști pe Litoral, au fost 2.000 de turiști, cam câte persoane au fost în Bucovina doar duminică la Muzeul Satului Bucovinean și Cetate, atrași și de activitățile organizate de Consiliul Județean Suceava prin Centrul Cultural Bucovina și Muzeul Național al Bucovinei”, a declarat vicepreședintele Niculai Barbă.

Acesta este convins că cei care au trecut pragul acestor obiective turistice din județul nostru vor dori să revină cât mai curând aici pentru se bucura de tot ce le poate oferi Bucovina, peisaje, mănăstiri, gastronomie, relaxare, evenimente și nu numai.

„Cei care nu au avut mai mult timp pentru a vizita județul, Cetatea de Scaun și Muzeul Satului Bucovinean le pot oferi emoția istoriei și o fărâmă din splendoarea satului bucovinean, cu sacralitatea, originalitatea și recunoscuta ospitalitate a gazdelor. Noi am început deja pregătirile pentru evenimentele organizate în luna august la Cetate și Muzeul Satului”, a conchis vicepreședintele Consiliului Județean Suceava. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.