Luni, 19 octombrie, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizat despre un conflict între doi conducători auto, generat de nerespectarea unor reguli de circulaţie.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autocarul la intersecția străzii Calea Bucovinei cu strada Pictor Nicolae Grigorescu, prima stradă fiind drum cu prioritate, conducătorul auto a oprit brusc, ca urmare a neacordării priorității din partea autoturismului condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Fundu Moldovei, între cei doi având loc o discuţie contradictorie.
Conducătorul auto de 33 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a declarat polițiștilor faptul că, nu el a condus autoturismul ci o altă persoană care a fugit.
În urma audierii pasagerului din autoturism, acesta a declarat polițiștilor faptul că, în autoturism se aflau doar el şi bărbatul de 33 de ani.
Conducătorul auto de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.