Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că cetățenii din cartierul Burdujeni Sat, mai precis cei de pe străzile Plevnei și Pictor Panaiteanu, pot să solicite branșamentele la gaz metan.

„Îi rog pe oameni să se adreseze la operatorul de transport și distribuție a gazului metan în vederea efectuării branșamentelor, pentru ca, în două săptămâni să aprindem aragazele din Burdujeni Sat”, a declarat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Edilul a adăugat că cetățenii se pot adresa și la Primărie în vederea întocmirii documentației aferente branșamentelor individuale. 

One Response

 1. promisiuni

  vedem in doua saptamani.
  speram sa nu fim dusi cu minciunile precum cei din com. moara.
  prim ministrul orban s-a facut de kko cu gazul la moara.
  asteptam sa vina trump sa dea drumul la gaz in moara, pt. ca orban cu flutur si cu balan au invartit de alti robineti, iar pushu primaru latifundiaru, se pricepe decat la manevrat apometrele si robinetii de la ACET, ca sa iasa consumu asa cum trebuie, nu ce zice groza ca ceva necurat e cu metrii astia cubi.
  o tragicomedie la primaria moara si o telenovela care nu miroase a gaz. mai nou si fara bransamente la apa, ca se pare ca pushu smardoiu a incercat sa-l traga pe sfoara pe groza, dar pe asta nu-l poti pacali cu suflat apometrele.
  vedem ce va fi in burdujeni sat.
  cert este ca acolo unde-i gaz… treaba-i buna.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.