Comuna Dorna Candrenilor face parte dintr-un proiect de cadastrare, ceea ce înseamnă că toți proprietarii de imobile din localitate vor beneficia de cadastrare gratuită, transmite primarul comunei.

De curând s-a semnat contractul de finanțare pentru acest proiect, suma alocată de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI)  fiind de 160.000 de lei.

„Autoritatea locală va pune la dispoziția prestatorului toate documentele pe care le are pentru a reflecta situația juridică corectă. Situația corectă din teren trebuie pusă cap la cap cu situația juridică, iar în acest caz, primăria este liantul. Cheia este echipa, care trebuie să funcționeze și să asigure premisele unei lucrări corecte și de calitate pentru ca cetățenii comunei noastre să beneficieze de acest serviciu și să fie mulțumiți”, a spus primarul  Dănuț Candrea.

Campania de cadastrare gratuită a terenurilor se află în plină desfăşurare, programul având ca termen de finalizare anul 2023. Obiectivul acestui program constă în măsurarea şi înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor din România.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.