Unul dintre parlamentarii total absenți de pe eșichierul politic este, bineînțeles, deputatul Cezar Cioată. Ne-am dori enorm să vă putem spune și coloratura politică a acestuia, însă având în vedere că nici el nu o știe, cum am putea să o ghicim noi? Una peste alta, istoricul deputatului PP-DD/PC nu este unul lăudabil. Afirmația noastră […]

Unul dintre parlamentarii total absenți de pe eșichierul politic este, bineînțeles, deputatul Cezar Cioată. Ne-am dori enorm să vă putem spune și coloratura politică a acestuia, însă având în vedere că nici el nu o știe, cum am putea să o ghicim noi?

Una peste alta, istoricul deputatului PP-DD/PC nu este unul lăudabil. Afirmația noastră se bazează pe lipsa acestuia de activitate în scurtul mandat de consilier județean, iar mai apoi totala lui indiferență față de Parlamentul României. Munteanul nostru, odată ajuns la Capitală, a uitat complet rolul lui acolo, astfel că și-a luat soția și a petrecut vreo câteva zile prin metropolă. Că doar ei, sătui de munte, ar fi tot stat printre betoane.

Trecând la fapte, Cioată a făcut ce a învățat și el prin Parlament. Somn… de voie. Activitatea acestuia lasă de dorit, cu atât mai mult cu cât prioritatea munteanului nostru a fost partidul pe care să-l reprezinte în Camera Deputaților. Dacă a fost ales pe listele PP-DD în noiembrie 2012, a rezistat eroic până în februarie 2013, când și-a schimbat viziunea politică, devenind astfel un conservator convins. Site-ul Camerei Deputaților arată că acesta a reprezentat PC-ul din februarie 2013 până în… surpriză! Februarie 2013. Probabil că nu avea încă cei 20 de mii de euro pentru Dan Diaconescu, așa că s-a întors la vechea dragoste, adică PP-DD. Însă, precum un adolescent virgin încă la pubertate, Cioată se hotărăște în mai că dintre două rele, cel mai puțin rău trebuie ales. Cum ați anticipat, munteanul nostru trece din nou în Partidul Conservator și așteaptă. Nu știm ce, însă știm că singura activitate a acestuia este de a pune întrebări în plen. Întrebările nu aparțin vreunui geniu, nu vă gândiți, ci sunt niște propoziții formulate la nivelul clasei a III-a, care indică mai mult dorința de lămurire personală pe subiect. Cât despre declarațiile politice ale conservatorului devotat, acestea sunt patru la număr, adică numărul exact al schimbărilor de barcă ale deputatului într-un singur an.

Studiind activitatea deputatului Cezar Cioată în Camera Deputaților, considerăm că merită din plin titulatura de BUFONUL NOSTRU, pentru dezinteresul cu care își tratează alegătorii din colegiul uninominal 9 și pentru pata neagră pe care o aduce județului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.